Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kvůli tomu, aby získal sólokapra, je televizní reportér Ajay Bakshi (Shahrukh Khan) ochoten udělat cokoliv, právě proto patří mezi nejpopulárnější hvězdy obrazovky. Vedení konkurenční stanice se rozhodne zastavit svoji klesající sledovanost angažováním krásné reportérky Rii Bannerjee (Juhi Chawla). Notorický sukničkář Ajay se pokusí zlikvidovat rivalku tím, že ji svede. Ale Ria není žádná naivka, na trik nenaletí a naopak ho muži i s úroky vrátí. Zanedlouho se tihle dva k sobě na place chovají jako pes a kočka. Pak se však připletou k politickému atentátu a získají exkluzivní výpověď pachatele. Najednou zjistí, že oficiálně prezentovaná verze události je jen lež sloužící ku prospěchu politikům a mediálním magnátům. Oba dva rozhádaní novináři musí spojit své síly, zapomenout na povrchní bulvární zpravodajství a najít cestu, jak k veřejnosti dostat opravdový příběh nešťastného atentátníka. (rikitiki)

(více)

Recenze (4)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Spíš než milostná romance mezi dvěma konkurenčními novináři, je snímek kritikou korupčních poměrů vysoké politiky a světa médií. Až překvapivě krutý příběh atentátníka a důvod jeho pomsty ukončil veškeré humorné scény, které v začátku filmu převažovaly. Nejlepší podle mě byla odveta reportérky za reportérovo neférové dvoření. Ale hodně mi tam vadilo rasistické namaskování za párek „čínských“ žurnalistů a tím pádem už jsem moc neskousla ani nacionalistický závěr. __ Na okraj, je ironické vidět ve snímku, který satiricky pohlíží na propojení médií a reklamy, tak očividný product placement (několikanásobné upozornění na značku jistých barevných hodinek). ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film ma očaril hlavne hudbou, ktorá je naozaj pekná, je to zmes komédie, drámy, plná nacionálneho cítenia, odsudzuje rôzne nešvary bežné nie len v Indickej politike a administratíve. Humorne ladený začiatok sa prehupne do drámy s teroristickým podtónom, ktorá už vôbec humorná nie je. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a na indické poměry i vcelku odvážný a trefný pokus o společenskou kritiku, kde je zároveň neobvykle upozaděna romantická linka (tj. je to asi jen 50% děje ;), i když paradoxně tu SRK-Juhi jodi funguje skvěle, na rozdíl od třeba YB.  Konec bohužel spíš vyústí v klasické naivní Dav vše vyřeší (zvlášť v Hindustánu určitě, no), ale zas to vyrovnají pěkné songy s hodně nápaditou choreografií. Není asi divu, že to propadlo ;( ()

Reklama

Reklama