Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Starý dědeček se rozhodne, že provdá svoji vnučku za vnuka svého již zesnulého přítele. To je bohužel asi na tomto filmu jediný originální počin, zbytek je prachobyčejná romantická komedie, kdy se oba dva snaží ostatním lidem zatajit, že spolu bydlí, kdy se hlavního hrdinu snaží získat jedna jeho kolegyně a kdy se hlavní hrdinka zamiluje do jednoho kluka, kterého však miluje její kamarádka. A končí to - věřte nevěřte - scénou, kdy dívka zjišťuje, že miluje svého manžela a ne svého přítele, kterého přenechává své kamarádce. Pochopitelně to musí být před celou školou..no bravo :-P Naštěstí to zachraňují docela dobré herecké výkony. 60% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Zápletka je sice trhlá, ale nečekaně originální  a přináší prostor pro plno gagů a vtipných situací, navíc Moon Geun-young je roztomilá jak košík koťat. Je to svěží, neuvěřitelně sladce romantické, a já starý cynik jsem se smál , fandil a dokonce i dojímal, neuvěřitelné. V jiném než korejském prostředí, s jeho hierarchií, sociálním a vzdělávacím systémem by to podle mně takhle neobstálo, přeci jen vdaná patnáctka by byla kdekoliv jinde pojatá spíš buď cynicky vážně, nebo jako nic moc k divení. Tady to funguje, scéna, kdy mu ve školní uniformě přinese oběd na vojenské cvičení je prostě boží. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

V počátcích tohoto tuze milého filmíku může mít člověk problém s trošku za vlasy přitaženou zápletkou, ale nenucené provedení Eorin shinbu je tak půvabné, že se všechny pochybnosti brzy rozplynou jako obláček dýmu z vonné tyčinky. Velkou zásluhu na tom má ústřední herecké duo, charismatický švihák Rae-won Kim (výborný v ...ing), kterému není problém uvěřit "uchyláka, jenž jde po mladých holkách" i starostlivého manžela, a hezoučká Geun-yeong Mun (křehká Su-yeon v mé milované Janghwa, Hongryeon), jež do slova a do písmene naplňuje slova "rozkošný tvoreček". Tato dvojka je nesmírně sympatická, jiskří to mezi ní a je zdrojem nemála rozkošných scének. I profláklý polibek á la MSG je v jejím podání kouzelný. 9/10 ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobé nemám trikrát šťastie na výber. Nie žeby som vyberal zle, ale perly to tiež nie sú. Jednoducho taký lepší priemer, ktorý vás pobaví a keď sa doň zapozeráte tak ten čas ubehne rýchlo a môžete si povedať, že ho nebola škoda. Ale to je všetko. Žiaden údiv sa nekoná, nerozmýšľate nad tým čo ste videli a na film sa len tak zas nespomeniete. Opäť jeden z tých na spestrenie nudných chvíľ, alebo keď vás zmorí choroba. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydať sa v 15 -tich rokoch z nie vlastnej vôle za chlapa o 10 rokov staršieho a tajiť to pred spolužiakmi, dá zabrať. Dedo povedal , že svadba bude tak bude...Žijú v spoločnom byte, ale každý má svoje súkromie. Iba občas preletí hlavou bláznivý nápad zmocniť sa manželky (boha, veď na to mám právo!) a to mladá nevesta rieši zapichnutím ceruzky do hlavy...Kórejci dokázali x-krát prevarenú romantickú tému oživiť a vyšlo im to skvele. Majú ten dar podať známe veci z iného uhla pohľadu, aspoň pre nás Európanov, no nakoniec možno zistíme, že medzi nami až také rozdiely nie sú. 80%. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama