Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakřiknutá a zároveň mírně střelená Yeong-ju pracuje jako státní úřednice. Jelikož v místě jejího pracoviště se nevyskytuje jediná osoba, jež by ovládala současný světový jazyk (což při časté konfrontaci s cizinci občas působí drobné problémy), je její nadřízený nucen při poradní svačině roztočit prázdnou láhev a určit tak, kdo se povinně zapíše do kurzů angličtiny, na námitky dotyčného nehledě. Yeong-ju, na niž volba padne, námitky skutečně má, bohužel pro ni neexistuje cesta, jak se školnímu drilu vyhnout. Útěchou pro ni může být, že tvrdé studium anglického „r“ do jisté míry vynahrazuje pohledný frajírkovitý spolužák Moon-su, do něhož se Yeong-ju na první pohled zamiluje. Nelehká cesta za Moon-suovým sukničkářským srdcem může začít. (kiddo)

(více)

Recenze (68)

kareen

všechny recenze uživatele

Tentokrát bez hodnocení, protože se přiznám, že jsem to po půl hodině vypnula. Děj je docela nápaditý, hlavně ty animované vložky, ale nemůžu se přenést přes to, že se tam všechny dospělé osoby chovají naprosto infantilně. U hlavní hrdinky, která vypadá tak na čtrnáct je to ještě celkem roztomilé, u jejího mužského protějšku spíš trapné. Tomu odpovídají i herecké výkony, všichni těžce přehrávají a to mi zkrátka nedovolí užít si samotný příběh. Třeba je to jen tou jejich mentalitou, která je mi cizí, ale já to nechápu a nechápu ani tak vysoké hodnocení. Jedno však vím jistě, do vod korejské romantické komedie už asi jen tak nezabrousím. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Údajne jedna z najlepších kórejských komédií. S tým by som zase až tak nesúhlasil. Je to príjemné a je to crazy, ale akosi úplne mimo mňa. Nie je to vyspelá vzťahová komédia a je tu bohužiaľ znova príliš veľa postáv, ktoré sú vtipné a nedostáva sa im dostatočného priestoru. Vzťah medzi hlavnou dvojicou nie je iskrivý. Ťažko som im veril tú ich zamilovanosť. Inak je veľmi zábavné pozerať sa na Kórejcov ako sa učia angličtinu, čo je asi jediné veľké pozitívu tohto filmu. Všetko ostatné mi ale prišlo kŕčovité. Sung -su Kim je predsa len lepší aspoň pre mňa v nie komediálnom žánri. Poslednú dobu sa snažím dopracovať k rovnako zábavnej a milej komédií ako bola My Sassy girl, ale nejako sa mi to nedarí. Možno som mal príliš veľké očakávania a práve preto bola pre mňa Please teach me English, trocha sklamaním. Ako jednohubka dostačujúce. Len si samého seba neviem predstaviť ako sa k tomuto filmu vraciam. ()

Reklama

wipeout 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia, ktorá mi znovu dokázala navrátiť nádej, že sa dajú natáčať v súčastnosti aj super komédie bez fekalít a obscénností, aj keď česť žánru poväčšine zachraňujú len Kórejské komédie ale aspoň niečo. Jediné čo mi možno vadilo bol nie až tak príliš vydarený prechod do čistej romantiky ku koncu. Vôbec by mi nevadilo keby k tomuto prechodu ani endošlo ale no Kórejský štandard bol dodržaný. Okrem toho nemám čo vytkýňať a prajem vám príjemnú zábavu. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Velmi rychle mne zaplnil nedobrý pocit a po 30 minutách utrpení se prvotní dojem potvrdil - tohle dílo prostě spadá do kategorie ujetých, ukrutně hloupých až pitomých a nezábavných komedií jež obecně odsuzuji a výjimku neučiním ani u korejské tvorby. Je m líto, víc jak půl hodiny jsem nervově nevydržel. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná komedie, kterou zachránily především některé hodně vtipné momenty a hlášky. Jinak se však jedná o komedii spíše slabší, hlavně co se týká děje a herců. Herci a jejich postavy mi nebyly zrovna sympatické, postava hloupé úřednice Yeong-ju (Candy) mě chvílemi dokonce štvala. Přesto, rozhodně jsem se nenudila, protože jinak se skutečně jedná o hodně zábavný film. Hodnotím tedy 3-4 hvězdičky a přikláním se ke čtyřem. ~(3,6)~ ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama