Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o vášni, jež se vymyká kontrole. Žena, která vede úspěšnou uměleckou galerii, pozvolna shledává, že se propadá hlouběji a hlouběji do děsivého vztahu s mužem, který otevírá její nitro a posunuje rozkoš za hranice všeho, co kdy poznala, neboť je jím svedena k takovému odevzdání, jež nezná žádných zábran. (Bonton Home Video)

Recenze (173)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Když prakticky dvě hodiny na něco koukáte, a pak ani nevíte, na co jste vlastně koukali. A já koukal, a nevím. Pár povedených scén nevynahradí fakt, že střihač pravděpodobně nebyl spokojený s platem, tak na sebe scény nalepil, podle toho, jak mu jaká kamera přišla pod ruku. Každopádně v době vzniku to mohlo působit jako erotická bible, jakási inspirace pro 50shades. Kim i Mickey předvedli výborné výkony, ale někdy to prostě nevyjde. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Místo erotiky samá neuróza. Nebolí Basingerovou zadek, když zasedla při masturbaci ovladač k projektoru? Proč nechává pár během slavné scény v kuchyni neustále otevřenou ledničku - nenastydly by Basingerové vaječníky? Kdo uklízel ten bordel na podlaze? Nebo proč si to pár rozdá na pravděpodobně pochcaných-od krys podělaných-nemocema prolezlých schodech do sklepa někde v zapadlé čtvrti a neustále leze pod prasklou trubku, ze které zřejmě teče nepitná rezavá voda? Vážně by takhle blbej převlek za chlapa Basingerové někdo sežral? Kdo jí sakra krmí kočku, žije ještě vůbec? Půjde si pokecat s malířem na večírku? Sebere už jí někdo tu blbou buřinku, to mohl s Rourkem rovnou chodit pan Tau, ne? Basingerová je prostě jako otrok lásky z 80´s pro moderního diváka skoro nesnesitelná. Film dnes kromě výše zmíněných otázek šokuje už jen tím, jak se původně solidně vypadající charakterní herec Rourke změnil v plastikama/boxem zmasakrovanou obludu, co hraje místo prestižních rolí v nic moc filmech. Nedá se tomu upřít jistý intelektuální styl, ale pro moderního štamgasta xvideos a pornhubu už je tento snímek s vlídnou atmosférou 80.let jen téměř nepochopitelnou připomínkou dávných nevinných let lidstva - a nuda po stránce příběhu. ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Působivý erotický snímek, ve kterém se sešli dnes již velmi známí herci Mickey Rourke a Kim Basinger, ze které tento film udělal hvězdu první kategorie. Aby taky ne, nechala se hodně přemlouvat, aby tuto roli vzala, ale jak je vidět - udělala dobře. Její striptýz je prostě nezapomenutelný. Mezi ní a M. Rourkem to náramě jiskří a jako pár se k sobě taky výborně hodí. Divák doufá, že jim jejich vztah vydrží, ale bohužel už od začátku se ví jak to asi dopadne. Erotické scény působí přirozeně a nijak brutálně. Výborně zvolený hudební doprovod se skládá z hitů z 90. let. Jen kamera působí jakoby tmavě a neostře. Scénář také není nic extra, ale v tomto snímku jsou hlavní city a postavy... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Krásne uhrančivo zakríknutá Kim Basinger a nadsamec Mickey Rourke v slávnej béčkarskej erotickej melodráme Adriana Lynea (FLASHDANCE), ktorá je asi taká kvalitná, ako HRIEŠNY TANEC a EMANUELA. Čiže nič moc, ale má v sebe "niečo", čo vás relatívne núti zamilovať si ju. Svoje hrá samozrejme i nostalgia - kto to, tak ako ja, videl ako tínedžer, asi na to nemôže povedať jedno krivé slovko, hoci si uvedomuje, že to nie je žiadny enormný výkvet svetovej kinematografie. Ak chcete poriadny filmový sex, čaká vás nemalé sklamanie. Radšej siahnite po ZÁKLADNOM INŠTINKTE. V 9 a ½ TÝŽDŇA je pohlavných aktov máličko, skoro nič z "poriadne" neuvidíte. Napriek tomu to má niečo do seba. Plus si pripomeniete hudbu z ČEĽUSTÍ. Pravda, jemne atypickým spôsobom. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už viem, aký je najobľúbenejší ( masturbačný ) film autorky E.L. James. Oproti jej románom ( a následných snímkov ), ale nepostráda vzrušenie, remeselne výborne zvládnutú réžiu a postavy, ktoré sú síce sexy a obrázkovité, ale nie umelé. Takže ak chcete zvracať, tak odporúčam 50 BLA BLA BLA. No a ak kvalitu, tak staré dobré osemdesiate. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • V některých sexuálních scénách byly za Elizabeth použity dablérky. (HellFire)
  • Záver filmu mal vyzerať inak. Obaja "zaľúbenci" mali užiť jedovatú tabletku, ale John (Mickey Rourke) by ju na poslednú chvíľu stihol vymeniť za vitamíny. (Raccoon.city)
  • Hovorí sa, že Kim Basinger (Elizabeth) neznášala svojho hereckého partnera, lebo smrdel cigaretami a alkoholom. (Raccoon.city)

Související novinky

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

29.01.2016

Kim Basinger se letos objeví v komedii Správní chlapi Shanea Blacka (Iron Man 3), pořádný comeback si ale dá až v únoru 2017. Zahraje si totiž Elenu Lincolnovou, obchodní partnerku a bývalou milenku… (více)

Reklama

Reklama