Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je Carlitos (Tolo Montana) po dvou letech propuštěn z vězení, je pevně rozhodnutý, že se napraví a bude žít spořádaný život. Má velkou motivaci. Snaží se totiž vykoupit u svého pětiletého syna, který otce prakticky nezná. Carlitos se rozhodne vzít poslední kšeft v životě. Jenže jak už to v životě bývá, tak se to velmi nehezky zvrtne... (topr harley)

(více)

Recenze (2)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podivná hororová komédia o ktorej doteraz neviem čo si mám myslieť. Zvláštne postavy i vizuál, pochybné scénky, uletené nápady, neurčitý spád a občas aj trápnosť a nuda. Režisér Shaky Gonzalez sa zrejme rozhodol namiešať koktejl hodný svojho mena, len škoda, že je to veľmi nesúrodé a miestami zúfalo nezaujímavé. Podivín Carlitos sa po prepustení z väzenia snaží opäť zblížiť so svojou rodinou, no zapletie sa do problémov kvôli svojmu kamošovi, ktorý získal zvláštny artefakt, vďaka ktorému zažijú nezvyčajné príhody. Znie to vcelku veselo, ale väčšinou to je slabé a hodnotil by som ešte nižšie, no v záverečnej polhodinke film konečne nabral atmosféru a premenil sa na slušný a vcelku napínavý vianočný horor. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Ze společné projekce téhle komedie jsem si svého času odnesl především to poučení, že Santa se o Štědrém dnu dostává do domácnosti nikoliv komínem, ale záchodovou mísou, a proto nemám nechávat prkýnko nahoře. Takže druhé poučení je - na horrory se raději dívejte sami. ()

Reklama

Reklama