Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonio je osamělý muž, který pracuje jako řidič luxusního automobilu. Když není v práci, tráví většinu volného času čtením vědeckofantastických románů a v noci se projíždí po městských ulicích. Jedné noci narazí na osamělou Mariu a její dceru Lisu. Vstoupí do jejich života, začne se o ně starat a inkognito platí Mariiny dluhy, které nadělala u místního lichváře. Věnuje se Marii s totálním odříkáním, až do chvíle, kdy ztratí práci. Ona však, jak se zdá, je k jeho lásce nevšímavá. Dokud... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Lo Cascio je k sežrání v roli Antonia, jemného snílka, který miluje sci-fi a zhlédne se v ženě, s níž jsou větší problémy než se všemi mimozemšťany dohromady. Koňské dávky sladkobolu, hezké nyvé hudby a jinotajných citací z Antoniovy četby; závěr rovněž jako by přilétl z vesmíru. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Atmosferický, uměřený, klidný portrét několika osamělých duší, potulujících se moderním velkoměstem dnešních dnů. Giuseppe Piccioni se zaměřil především na pozvolné kamerové jízdy a velmi vhodný hudební doprovod, které ze snímku dělají účinnou výpověď o tom, že i na ty nejosamělejší někde čeká spřízněná duše. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama