Reklama

Reklama

Tales from the Gimli Hospital

všechny plakáty

Obsahy(1)

Zatímco jejich matka umírá v moderním městečku Gimli v Manitobské nemocnici, tak se dvěma malým dětem vypráví příběh jejich islandské babičky o Einaru Osamělém, jeho příteli Gunnarovi a andělském Snjofridurovi v dávném Gimli. (JasonCZ)

Recenze (4)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Opatrné přešlapování, kde si Maddin nacvičuje svoje budoucí trademarky, ty ale ještě netvoří ten kompaktní a vtahující celek. Především příslib. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film který se snaží dát poctu černobílím hororům z 40 let. Nebylo to špatné ale ani převratné třeba první povídky byly dokonale atmosférické a měly něco i příběhově do sebe, ale bohužel pak to spadlo a jednalo se spíše o nudu. To mezi příběhama kde se objevují dvě děti byly celkem zbytečné protože ten mezi příběh nemá žádnej význam. Ale celkově film ušel. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Horor? Tak to v žiadnom prípade, nedajte sa zmiasť. Ide o nudu, podotýkam obrovskúúú nudu, zabalenú do vizuálu 30 a 40 rokov. Čo je jediné plus tejto snímky. Imitácia je tak podarená, že keby nebolo zvukovej stopy hovoreného slova, tak by som im nato aj naletel. Ale obsah, príbeh a dej nestojí absolútne za nič. Je to nejaká pseudopoetická dráma či čo. Takto som sa nenudil ani pri najtrápnejších brakoch histórie, nemám ani chuť analyzovať tú nudnosť, tak to bolo nudné. Vyhnúť sa oblúkom. ()

Reklama

Reklama