Reklama

Reklama

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Synček sa snaží "obmedziť" svoju vlkolačiu mamču, ktorá si rada pochutnáva na bezdomovcoch. Fajn nápad, slušne nakrútené, kvalitní herci a je to dostatočne zábavné. Keby tam bolo viac akcie, krvi, gore a mŕtvol, mohla to byť pecka, chvíľami sa to žiaľ ťahalo. Masky sú výborné, lenže ukázali nám ich len zriedka a aj to len na okamih. Ako oddychovka v pohode, ako horor slabota. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Werewolf Mom ? Prečo nie ? Ak je maminou Jeanne a sekunduje jej permanentne záporácky Brion - nemôže to dopadnúť inak , ako dobre. A to je práve tento príklad. Určite jedna z vydarenejších 90´s. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem kvalitní vlkodlačina která byla neuvěřitelně načichlá 80 léty... A to já rád. Nejdříve ale začnu s mínusama a to vidím jako jedno. A to je kdyby film trval 70 minut nebo se z něj vystřihlo pár naprosto nudných scén, mohlo to dopadnout daleko lépe. Takhle z toho je jen lehký nadprůměr. Líbila se mi ta odlehčená atmosféra, kde James házel sem tam hlášku. A líbilo se mi že babka se uměla odvázat. Jen škoda že vlkodlak tu prakticky ani není, vždy jen oči nebo zuby. Jedná se o překvapivě dobrou nicméně poměrně neznámou blbůstku, kterou si v budoucnu ještě pustím. ()

Reklama

Reklama