Reklama

Reklama

Chip an' Dale

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 1947, 7 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred tuhej zimy si Káčer Donald uvedomí, že potrebuje nové drevo, aby mohol zakúriť v kozube. Vyberie sa do lesa a tam odsekne kus kmeňa, v ktorom majú svoj domov dve veveričky. Veveričky tak Donaldovým zákrokom prichádzajú nielen o domov, ale aj o potravu, ktorú mali nachystanú na zimu. A tak im neostáva iná možnosť, len sa vydať do Donaldovho zrubu zachrániť ako domov tak aj potravu. (pravo)

(více)

Recenze (10)

DaliX 

všechny recenze uživatele

Ďalšie kúzelná Disneyovka ktorú som ako malý chlapec hltal jedným dychom a aj teraz na ňu nostalgicky nedám dopustiť. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Chip a Dale byli pěkný frajeři ještě než se přidali k Rychlý Rotě. Bylo to docela zajímavý slyšet kačera Donalda v originále ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Krátké Disneyovky s Donaldem jsem v dětství hrozně hltal. A i dnes, když se na ně po letech podívám, stojí za zhlédnutí a tato není vyjímkou. ()

Andronikos 

všechny recenze uživatele

Jedno z prvých diel s Chipom a Daleom, ktorí nám tu sú predstavení tentokrát v dobrom svetle. Tá zimná atmosféra je veľmi presvedčivá, pri sledovaní priam cítim, ako sa mi ohrieva môj káčerí chvost pri krbe. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Krásná atmosféra, skvělé postavy, prostě vše ! Kačer Donald tomu dodal tu skvělou atmosféru která mini film provádí celou dobu, a taky se povedl Chip a Dale ! Tyhle ti malinkatí tvorové ukázali Donaldovi že se ho nebojí ! A to bylo na tom to nejlepší. 9/10 ()

Reklama

Reklama