Reklama

Reklama

Donaldovy narozeniny

  • USA Donald's Happy Birthday
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1949, 7 min

Režie:

Jack Hannah

Hrají:

Clarence Nash

Obsahy(1)

Blíží se Donaldovy narozeniny a synovci mu chtějí udělat radost dárkem - krabicí doutníků. Nemají však peníze a proto uklidí celou Donaldovu zahradu, aby z vydělaných peněz mohli dárek koupit. Donald však jejich záměr nepochopí a chce po nich, aby si peníze ušetřili. Synovci tak budou muset o peníze bojovat. (ČSFD)

Recenze (3)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Jedna z klasicky povedených krátkých grotesek, které většinou až na výjimky hodnotím stejně. Nicméně jsem zde byl překvapen, že stejnou zápletku a hlavně stejné vyvrcholení jsem četl v komiksu. Samozřejmě se jedná o vyvrcholení povedené. Též je zajímavé, že zde mají Kulík, Dulík a Bubík stejné šaty a tak je nelze od sebe rozeznat. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Donald's Happy Birthday vychází ze známého a mnohdy i pravdivého rčení..za každý dobrý skutek následuje spravedlivý trest. Jinak epizodka která není sice tolik nabitá vtípky, v samotném závěru se ale hodně pobavíte :) ()

Vampyre 

všechny recenze uživatele

Krátka rozprávočka o tom, ako Huey, Dewey & Louie chcú kúpiť svojmu strýkovi Donaldovi darček k narodeninám, čo sa im poriadne vypomstí. ()

Reklama

Reklama