Reklama

Reklama

The Old Army Game

Rodinný / Komedie / Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1943, 6 min

Režie:

Jack King

Hudba:

Paul J. Smith

Hrají:

Clarence Nash

Obsahy(1)

Kačer Donald je v armádě a pozdě se vrací z tajného nočního výletu zpět do kasáren, čímž naštve svého velitele, který se jej rozhodne potrestat a začne ho pronásledovat. (ČSFD)

Recenze (4)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kvůli tematice válečného zranění a jeho důsledků ne zrovna dětem určený přírůstek do Donaldovy filmotéky. Ale o to zajímavější pro všechny ostatní. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Druhá světová válka byla v plném proudu (v den premiéry dopadaly prvně bomby i na Vatikán), a tak snad ani nepřekvapí, že tu Donald vystupuje jako voják. Rozjezd, kdy se přikrádá do kasáren a seržant Pete na něj číhá, je sice pomalejší, ale od půlky už se jede naplno. Donald mistrně hraje skořápky se sebou a prázdnými bednami, po menší nehodě pak už už vidí svoji dolní polovinu stoupat se svatozáří do nebe :)) – a přichází pohnuté momenty přibližující utrpení válečných invalidů –, aby se s ní následně opět setkal (nikdy jsem neviděl nikoho se víc radovat z vlastních nohou :), a závěrečnou honičku zpomaluje omezení rychlosti. Jestliže lubospoti postrádá více invence, mně jí připadalo dost a dost – zvlášť když si ještě vybavím scénu, kde se Donald obrysem i pohybem vydává za zajíce. :) ()

Vampyre 

všechny recenze uživatele

Krátka rozprávočka o tom, ako má Donald vo vojenskej základni problémy so svojím veliteľom Petem. Táto rozprávka svojím štýlom a drsnosťou humoru absolútne nieje vhodná pre deti, čo je u Disneyoviek pomerne neobvyklé. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Kačer Donald se vrací pozdě do kasáren a je nachytán svým nadřízeným. Snaží se mu utéct a při tom se mu podaří spadnout do díry, takže vypadá jako rozpůlený. Je to hodně zábavné. ()

Reklama

Reklama