Reklama

Reklama

Bez práce nejsou buráky

  • USA Working for Peanuts
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 1953, 7 min

Obsahy(1)

Veverky Chip a Dale objeví kouzlo chuti buráků a vydávají se za jejich pramenem - do Zoo, kde jsou některá zvířata buráky krmena, zvláště pak slon. Nicméně Chip a Dale budou mít problémy s ošetřovatelem Kačerem Donaldem. (ČSFD)

Recenze (4)

Radko 

všechny recenze uživatele

Chip a Dale zisťujú, že arašidy sú fajnou pochúťkou a neďaleká ZOO ich bohatým zdrojom. Všakovako sa pokúšajú získať niečo zo štedrej nádielky prideľovanej slonovi, ale narážajú na odpor ako krmiča Donalda, tak slona. Tento typ Disneyoviek je milý napohľad, ale v duchu zjemňovania drsnosti, jednoduchučkého deja a neškodných gagov stráca tú správnu dávku rabiátskosti svojich podarenejších kolegov. ()

Amras 

všechny recenze uživatele

Po několika letech se občas kouknu na Donalda. I když jsem vyrůstal na klasických českých Večerníčcích, tohle je velmi povedené. Sice některé díly jsou slabší, ale přesto stále musím obdivovat takovéto klasické animované filmy. Tehdy se vše dělalo ručně. Dnes si už film bez pomoci počítače někdy nedovedeme ani přestavit. V tomto filmečku se objevili Chip a Dale, což mě opravdu potěšilo. Tyto dvě veverky mám opravdu rád. Prostě dokonale vtipná podívaná. ()

Reklama

Reklama