Reklama

Reklama

Mulit

Krátkometrážní / Muzikál
Česko / Indie / Velká Británie / USA, 2003, 10 min

Obsahy(1)

Příběh o zakázané lásce, žárlivosti a výjimečně špatných účesech v muzikálu à la Bollywood o bombajském kadeřníkovi jménem Mulit a o jeho cestě ke světové slávě. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (45)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 10/10 Efekty 8/10/// +zábavný snímek, hudební exotika -tentokrát mohl být delší./// Amaizing..., opravdu úžasné a velice chytlavé. Děj filmu který mnohý režisér nedokáže stáhnout pod 90 minut je zde zhrnut do 10ti. Podstané je, že nechybý nic, co by správný "romantický" muzikál měl mít. A mimojiné další důkaz kvality indické kinematografie/// Celkem 82%/// ()

Ances 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější reklama, jakou jsem kdy viděla. Jednak jsem se bavila při krásném a jednoduchém příběhu, a druhak jsem se bavila ještě víc při dalším zhlédnutí, kdy jsem si všimla flašek vodky v každém záběru (nekecám, opravdu v každém). Holt to splnilo účel – ne že bych propadla alkoholismu a začala pít Absolut vodku, ale vyprávím o ní všude, když popisuju tento „film“. Dokonce i teď v komentáři. ()

Reklama

mohamedsfinger 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli dát čtyři nebo pět... na jedné straně je to božská parodie Bollywoodu a člověk se neskutečně baví, ale na druhé straně je to "jen reklama". Ale i tu musí člověk natočit dobře a to se Ivanu Zachariášovi povedlo, ba co víc, on ji pozvedl až k jistému druhu umění a zábavy. Nelze než vřele doporučit všem a skvěle se bavit. ()

vaja 

všechny recenze uživatele

Teda nevím, jestli Mulit má být parodie, každopádně nacpat do desíti minut obsah filmu, který normálně zabere tak dvě hodiny, se jen tak nevidí. Typický kýč a naivita východních snímků taky nemůžou chybět. A jde poznat, že režisérem je Čech, protože udělat z čolka pointu celého filmu, to je fakt mazec. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl zařazen do stálé sbírky newyorského Muzea moderního umění. [Zdroj: iDNES.cz] (mr.filo)

Reklama

Reklama