Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David se zamiluje do okouzlující Jenny. Světák Alan má ale u dívky lepší šance a taky jich využívá. Když si najde jinou a zaplete se s policií, zklamaná Jenny se vrací k Davidovi. Alan se po čase z vězení vrací plný podezírání a s palčivou otázkou na jazyku: Kdo mě udal? (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Juto 

všechny recenze uživatele

Premisa filmu je sľubná. Je to starý príbeh nešťastnej lásky v trojuholníku priateľov, ktorý vedie k šialenstvu a násiliu. Mohlo by to byť napínavý film, ale z nejakého dôvodu bol vyrobený zložitejšie, než by mal byť, s jeho zbytočným retrospektívou príbehu a jeho "prekvapivým" zvratom na konci. Tradičný prístup by priniesol oveľa prirodzenejší pocit. Taktiež sa v záverečnej tretine filmových postáv začnú správať neuveriteľne, a to všetko v záujme šokujúcejšieho výsledku. 5/10 ()

cab 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Tenhle napínavý thriller podtrhují přesvědčívé herecké výkony neznamých, ale nadějných lidiček. Možná jsem naivní, ale nečekal jsem, že to dopadne, jak to dopadlo. Já totiž myslel, že David je ten nejhodnějsí kluk na světě s velkou porcí smůli. Ne jenom hezouni jsou svině. Když borec chce holku, tak je schopen udělat mnoho proto, aby ji získal. 85% ()

Reklama

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný pokus o atraktívny teenie thriller. Záverečná pointa je rovnako úbohá ako herecké výkony chlapčenskej časti filmu. Ten jeden bodík je preto, lebo Rachel Leigh Cook je roztomilá. p.s. ak vás zaujme český názov - tak z tohto pohľadu sa môže film páčiť akurát dámskej časti publika. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Milostný trojúhleník s odhadnutelným koncem. Zajímavé odvíjení filmu, které je po chvíli nudné a až moc lehce dopředu známé. Jinak hezké a talentované mladé tváře (to halvně Rachael Leigh Cook :)). Slabá zábava, slabý průměr. ()

Merggie 

všechny recenze uživatele

Tangled nie je zlý film, ale snaží sa byť až nepríjemne komplikovaný. A potom máte pocit, že ste prišli do kina lúštiť krížovku. Hlavná hrdinka Jenny je najsvetlejším zjavom na plátne. Jej ladné telo sa totiž vydarilo viac, ako kostrbatý retrospektívny scenár. Tangled mal záver zrejme len preto, aby šokoval. Síce sa mu to podarilo, ale na takéto konce sme si už všetci zvykli. Jedna hviezdička patrí zaujímavej kamere, ktorá miestami vytvorila z tohto gýčového filmu zaujímavú sekvenciu obrázkov. Celkovo je to tak na pomedzí. Fajn zábava za 50 %. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Postava Rachel Leigh, Jenny, vo filme fajčí. Cook je v skutočnosti nefajčiarka a tak použila falošné cigarety. (astaroth27)

Reklama

Reklama