Reklama

Reklama

Recenze (3)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Poklidný život dvou sousedů se změní, když si navzájem začnou dělat různý naschvály a nakonec to přeroste až v boj na život a na smrt. Film se celkem pomalu rozjíždí, ale konec nabídne relativně dramatickou podívanou. Zajímavý je, že přestože se jedná o video film, tak má docela kvalitní herecký obsazení. Jinak je to celkově průměr. ()

choze 

všechny recenze uživatele

I v televizi může vzniknout dobrý film. Ne, nesmějte se, myslím to vážně. Tedy aspoň v té americké. Neshody se sousedy někdy zažil asi každý a jakkoli triviální se taková situace na první pohled zdá, tak ošemetná je na pohled druhý nebo dokonce na vlastní kůži. A pokud stojí na opačné straně barikády psychicky labilní jedinec se sklony k násilí, který zároveň není hloupý, pak je i nebezpečná. Divák se do toho rychle vžije a po celou dobu si klade otázku, jak by se zachoval on a film si tak užije dvojnásob. Ideální pak je, pokud si po jeho zhlédnutí o něm máte s kým promluvit, protože je zaděláno na výživnou plamennou diskusi. Ale VÁLKA SOUSEDů nabízí víc než ožehavé kontroverzní téma - má slušný scénář, nepostradá napětí i vtip a dva brilantní herce v hlavních rolích. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl,do komedie bych tento film jistě nezařadil,ale drama už k fllmu sedí.Viděl jsem to jen jednou v životě a měl bych zájem se na to podívat znovu. ()

Reklama

Reklama