Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roku 1932 v malej dedine v Španielsku. Mladý dezertér Juanito nemá kde ostať a trápi ho samota. Prichýli ho farmár Manolo. Stanú sa z nich priatelia, no všetko sa zamotá, keď po dvoch týždnoch prídu Manolove štyri dcéry. Juanito, ktorý dlho nezažil ženskú lásku, sa postupne zblíži s každou a stojí pred ťažkou úlohou, pre ktorú sa má rozhodnúť. Bude to Rocio, Violeta, Clara alebo Luz? (iwko)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (28)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nostalgický snímek jakoby pozlacený aurou starých a s láskou vzpomínaných časů. Jenomže velmi jemná hravost z první půle se v druhé části neústrojně vytratila a vše se poněkud nesmyslně podřídilo tomu, aby film dotáhlo ke šťastnému konci. Teda možná, že ke šťastnému. KOUSEK DĚJE: mladík totiž vůbec nevypadá, že by se do jediné ze čtyři dcer zamiloval, spíš je jenom okouzlen a dychtivý. Uvíznutí v chomoutu ho tíží. /13. 6. 11./ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozverný film, o tom, jak idylický venkov vlastně vůbec není idylický a jak je celkem komplikované vyjít se ženami, pokud se muž zamiluje hned do několika. Anebo nezamiluje, ale jen se mu líbí, když jich má více na lopatkách. A co, že jsou to sestry. Podání filmu je tak příjemné, že bude diváka spíše bavit. ()

Reklama

Alice02 

všechny recenze uživatele

Film byl pro mě nudný, odvážnější scény byly málo vášnivé, až jsem si občas říkala, že pudu dělat něco smysluplnějšího. Bude to asi tím, že jsem se na něj těšila a on nesplnil má očekávání - trailer vypadal dobře. A komedii to připomínalo jen z dálky. Ty ženský z filmu se často chovaly až moc podrážděně a hystericky, nebo naopak v některých momentech až neobvykle zvláštně chladně a suše. V hodnocení se blíží k třetí hvězdě, ale možná v budoucnu, až se kouknu znovu, mě třeba zaujmou věci, kterých jsem si při prvním shlédnutí nevšimla a hodnocení zvednu výš. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je snímek občas přitažlivý v jednotlivostech, jakými jsou třeba zábavné svádění Fernanda postupně od každé ze čtyř roztomilých sester, ňoumovitý místní nápadník s dominantní matkou nebo sem tam případná úderná hláška, jako celek mi to přišlo trochu roztahané a na milostnou komedii málo romantické. Ale za to prosluněné prostředí španělského venkova a taky mladičkou Penelope Cruz v roli naivní nejmladší sestry je to za lepší tři. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Není pravdou, že odlišné pohledy na erotiku a lásku jako takovou, přičemž by oba tyto faktory měly být nějakým způsobem spjaty, se objevují až začátkem nového tisíciletí. Belle epoque je toho krásným důkazem. Milá, konverzační komedie, co do dialogů dovedená k úsměvné dokonalosti. --- Třeba je to věkem, ale já inovativní pohledy na člověčí intimitu dokážu ocenit, a to nejvíce tehdy, když se režisér vyvaruje křečovité vulgarity, která je tolik vlastní českým filmům na toto téma. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Portugalsku. (Terva)

Reklama

Reklama