Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý šľachtic Calisto sa zaľúbi do Malibei, dcéry bohatého kupca. Calistov sluha Sempronio navrhuje priviesť čarodejnicu, aby podporila túto lásku. Avšak Calistov ďalší sluha podozrieva Celestinu, pretože vie o jej trikoch. Keď Celestina presvedčí Malibeu o Calistovej láske a narafičí tajné stretnute, Calisto dá Celestine vzácnu zlatú retiazku. Obaja sluhovia sú nespokojní a to spustí sled dramatických udalostí. (iwko)

(více)

Recenze (2)

myse 

všechny recenze uživatele

Naprosto věrné zpracování středověké španělské literární předlohy, s knihou se shodují i dialogy jednotlivých postav. "Středověkost" byla zachována, včetně hudby a podivných čarodějnických rituálů. Pro ty, co původní divadelní hru četli, se tu žádné překvapení nekoná. Opět brilantní výkon Penélope Cruz. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Ach..ta láska nebeskááá. ....celá tahle středověká love story je prodchnuta erotickým pnutím, ženy nádherné, jejich touhy převeliké, stejně jako dmoucí se výstřihy. Milostných scén dosti, vše skvěle podbarveno středověkou hudbou a jako pověstná třešinka na dortíku nádherná, jemná a nevinná Penelopita polapená do osidel spalující touhy a lásky. Překoná nástrahy a dočká se setkání se svým milým? A dočkám se já její mladistvé krásy? Čekám, čekám unášen vášní a když na to osudové setkání dojde tak..............nic! A přijde k němu podruhé.....a zas nic! Její dechberoucí krása zůstane zahalena! Tak to je tedy škandáááál, španěláci, takhle se mnou vyběhnout! :-)) ()

Reklama

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve Španělsku, zejména pak v lokalitě Cáceres. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Fernanda de Rojase z roku 1500. (Terva)

Reklama

Reklama