Reklama

Reklama

VOD (1)

Janice Starlin je majitelkou kosmetické firmy, která se ocitá v existenčních problémech. Aby svou společnost zachránila, přistoupí na nabídku vědce Erica Zinthropa, který experimentuje s látkou vyrobenou z vosích enzymů. Zvířata, kterým látku aplikuje, mládnou a stávají se vitálnějšími. Janice souhlasí, že bude jeho prvním lidským pokusným subjektem. Po příjmu většího množství látky se ovšem stává "ženou-vosou"… (Holina)

(více)

Recenze (18)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vědec Eric Zinthrop experimentující s látkou z vosích enzymů nabídne svoje služby majitelce kosmetické firmy Janice Starlinové. Zvířatům kterým je sérum z vosích enzymů podáno mládnou a jsou mnohem vitálnější. Samotná majitelka kosmetické firmy Janice ochotně souhlasí, že se stane prvním lidským testovacím "králíkem". Zdá se, že sérum funguje ale dle Janice pomalu(čekala rychlejší nástup). A tak si sérum začne potají aplikovat sama a ve větších dávkách. To má za následek, že se začne měnit ve vosí ženu. Zanedlouho poté zaměstnanci kosmetické firmy začnou mizet. Nejde asi o nic převratnýho a samotná vosí žena se objeví až cca 20minut před koncem. Navíc pro mnoho dnešních diváků bude zjev vosí ženy spíš komickej. Já však můžu říct, že mě film nenudil a díky svý krátký stopáži film neskutečně rychle utekl. S klidným srdcem mu tak bez problému 3hvězdy dám. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jednoduché hororové sci-fi, jehož scénář se poměrně drží při zemi, a tak nesklouzává k vyložené blbosti a neurazí. Na titulní vosí ženu si sice docela počkáme a nakonec její vzezření není žádná sláva, atmosféru tento snímek však má, recyklovaná hudba Freda Katze baví a celkový dojem nakonec dokáže přebít nízká očekávání. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Wasp Woman“ v režii a produkce Rogera Cormana je prostě fajn béčko, kde se strašně těšíte na to, až vosí ženě pohlédnete do obličeje. A když ten moment nadejde, je to hodně fajn, je to hodně povedené a ta maska je skvělá. Děj pak najednou začíná být skutečně drsný, tedy alespoň na svou dobu. Jo, takových parádních béček bych snesl i více. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Na konci 50. let Corman už podstatně krotil své úchylné nápady, ale ještě mu vázl přechod k tomu, co mu nakonec šlo nejlépe (Poe a černé komedie), a někde mezi těmito póly uvízla i Vosí žena. První půlka filmu je neskutečně zdlouhavá, posedává se v konferenčních místnostech, mluví se o výzkumu, pak se začne s experimenty, hezky pomaloučku, aby si to divák asi mohl náležitě vychutnat. Až když se konečně lidská hmyzačka objeví, zábava začne - ale dost decentně, i když krev místy teče proudem. Ale to je tak všechno. Převlek vosy (schválně neříkám maska, to je prostě pitomej převlek) je opravdu jako kudrnatej čert z Princezny ze mlejna (akorát má místo rohů tykadla a místo šklebu Blanarovičové takový srandovní kusadla - takže vlastně vypadá líp jak Blanarovičová, pravda). Málo děje, málo zábavy, hodně zklamání. Ale kvůli krkům zalitým krví po ataku insektní paní zaokrouhlím nahoru. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další Corman ale tentokrát klasika na kterou se nezapomíná. Příběh který si sám Corman napsal je natolik šílený že člověk musí jen žasnout jakou má ten chlap fantazii. Jeho režie je unikátní a dost dobře ví co chce. Navíc si udržuje jakž takž atmosféru, ne nejedná se o Jáma a kyvadlo kde dosáhl vrcholu, ale i tak. Člověk jen sedí a baví se. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama