Reklama

Reklama

Dvakrát do stejné řeky

  • Francie If Only (více)
Trailer

Obsahy(1)

Victor, velký sukničkář a herec, toho času bez angažmá, zoufale zkouší znovu získat lásku své někdejší milé, Sylvie. Ale dívku ani nenapadne se s ním usmiřovat, vždyť se zanedlouho stejně provdá za Davea Summerse. Nečekaně se setká s dvěma španělskými uklízeči, kteří tajemným způsobem dokážou otočit kolem času a dosáhnout návratu do minulosti. Tak dostane Victor druhou šanci. Navzdory tomu se Dave a Sylvia zase setkají, i když tentokrát je katalyzátorem jejich vztahu Alison, nejlepší Sylviina přítelkyně. Victor ztrátu těžce nese, ale setká se s krásnou Louise. Bude ona pro Victora tou pravou partnerkou, nebo si s ním osud opět zahrává? (Film+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení.Leny Headey jsem si všiml jako talentované herečky už v Aberdeenu ale Douglas Henshall ji svým výkonem zastínil.Jeho podoby ztroskotance a milujícího partnera jsou uvěřitelné a pokusy o nápravu zpackaného života opravdu úsměvné.Dobře natočená romantická komedie o tom,že nikdy není pozdě začít znovu,která nejspíš nevyvolá salvy smíchu ale pocit dobré nálady.Celkový dojem 80%. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Fráza za všetky: Nehledej letošní ptáčky v loňských hnízdech. Pekný romantický príbeh založený na myšlienke Keby bolo tak možné vrátiť čas a neurobiť tú osudovú chybu - nerozísť sa s láskou svojho života. Ach slza sa mi vytlačila z nosa. Mňam. Čo si budem nahovárať, ja proste tieto európske romantické sračičky milujem. 💘 💋 ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Zase to téma cestování v čase, jako už x-krát. Moc to nemusím, na druhou stranu pro Lenu Headey mám docela slabost, z filmů, které jsem s ní viděl, je tohle ten nejrannější, bylo jí sladkých pětadvacet a byla ještě relativně neznámá. No když se to zkombinuje dohromady, vyjde z toho koukatelný film, který možná naplno docením, až ho uvidím víckrát. A taky musím uznat, že se mi obecně začínají čím dál víc zamlouvat filmy, které se odehrávají v Londýně, ani nevím, proč:). Prozatím slušný průměr, 3*, nějakých 60%. ()

xHarryx 

všechny recenze uživatele

Konečně!!! Konečně!!! Tenhle film jsem viděl jedné noci v Tv, když mi bylo asi 16. Tehdy jsem z herců znal jenom Penelope a žádná Headey ani Henshall mi nic neříkali. A to nemluvím o Strongovi :D Už tehdy mě film tak zaujal, že jsem mu napálil později bez delšího rozmýšlení plnou sazbu. Od té doby jsem film neviděl, až VČERA VČERA!!! jsem ho nějakou prašivou náhodou našel v né-nijak-oslnivé kvalitě. A je stále skvělý!!! Dokonce bych řekl, že se mi líbí víc než kdysi :) takže stále čistých 5*!! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak od tohohle jsem opravdu nic nečekal, ale nakonec z toho byl zábavná a celkem dobrá romantická komedie. Douglas Henshall i když je pro mě absolutně neznámej, tak je tady přímo skvělej a Penelope Cruz na scéně sice moc neni, až spíš ke koncij, ale rozhodně ukazuje že v ní něco je a ostaní tady jsou spíš jen na okraj, ale zase do filmu pěkně zaopadnou. Pro mě to je docela příjemný překvapení ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Za scénář získal Rafa Russo hlavní cenu na filmovém festivalu Montreal World v roce 1998. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně. (Terva)

Reklama

Reklama