Reklama

Reklama

Nebojácný

(neoficiální název)
  • Turecko Korkusuz (více)

Obsahy(1)

Neľútostný boj medzi Turkami a Kurdmi pokračuje. Únosy a zabitia sú na dennom poriadku, turecká armáda si však nevie so situáciou poradiť. V horách sídli nekompromisný vodca kurdov Ziya a jediný, kto ho môže zastaviť, je Serdar. (BlueNeon81)

Recenze (40)

Blazkowicz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak, konečně to mám za sebou. Celý film s tím nejvíc bezcharakterním anglickým dabingem. Ramba našli pěkně osvaleného, zato jeho herecké schopnosti byly na bodu mrazu. Navíc má ještě nadlidské schopnosti v prorážení zdí pěstmi a zabíjení nožem. Nejlepší je samozřejmě špuntové RPG se stejným zvukem a ještě byl někdo tak hodný a nechal všude ležet rakety. Je to prostě odpad, ale poctivý a dá se u toho pobavit. ()

TICHOPAN 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto bezesporu akčního snímku jsem počal vážně pochybovati o realitě tohoto světa.Po chvilce jsem již ležel na boku a tradičně jsem měl křečovitě ucpané uši, ústní otvor ve tvaru ležaté,zdeformované osmičky... Vše vyvrcholilo když ve scéně jakési individuum třímající jakési RPG a výstřel mířený na již zmíněného chasníka kterého se chvilku snažil škrtit jeho kolega šňůrou ze splachovadla, doprovází zvuk odšpuntované láhve má filmová agónie dosáhla vrcholu.Zvuky které vycházely z našeho obydlí do blízkého okolí by vyděsily i sovětského soustružníka.Zvěř z lesů se počala stěhovati do vedlejšího okresu v mylném tušení konce světa a místní náboženský fanatik Ošmera, bydlící ve sklepním větráku od hospody se zapálenými vlasy běhal po vsi vykřikujíc cosi o troubách z Jericha, apokalypse a že nám to všem říkal... avšak běda...onen rozdováděný šohaj s úsměvem nasadil novou střelu a....opět ten zvuk!!!! Navíc střela se poroučejíc k zemi zapíchla se ladně do písku a explodovala. Poté však přiskočil k zajatcům, trpících odnětím svobody za prkny mezi nimiž by i vzrostlý mastodont dokázal proskakovat saltem....a pak opět špunt...běh...špunt...běh...já se neměl dívat...Podobné snímky jsou opravdu náročné... ()

Reklama

Forsetino 

všechny recenze uživatele

Po filmové stránce naprostá tragédie. Prostě bída naprosto ve všem. Nejvetší hrůznosti se však projevily ve speciálních efektech, které byly opravdu velmi speciální a originální... Jestli to někdo myslel vážně a nebyla to parodie, tak to je na pováženou. Byly zde tak strašlivě dementní scény, že jsem se občas smál víc, než u nějaké komedie. Film mě vůbec nezaujal tím, čím měl, ale přesto jsem se místy náramně bavil tím, jak je to ubohé. Takže pokud má někdo náladu se vysmát totální nemožnosti anebo chce vyplnit něco přes hodinu času, pak vřele doporučuji! A za recesi dávám 2 hvězdy! ()

eaten odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu sa da dat len Odpad! alebo 5 hviezdiciek. Tak strasne slabo natocene, opakujuce sa zabery, nezmyselne dialogy, a vojaci nahodne vsade v trave, zaskodnicky jeepik a pritom taka sranda. Raketomet a jeho zvuk ale zostane navzdy zaryty v mojej pamati. Perfektny film na sprijemnenie nudneho vecera. ()

Shakaar

všechny recenze uživatele

No další z přírustků proslulé Turecké tvorby, v 80. letech natočili snad 1000 snímků, které všemožně byly plagiatem světově uznávaných filmů...háček je v tom že na to vynaložili minimum nákladů a ukradli k tomu hudbu z těchto filmů. Toto je případ i Tureckého Ramba, originál jsem viděl snad před 10 lety, ale tohle...tohle nemá konkurenci. Z hlediska kvality jednoznačnýc odpad, ať už jde o prakticky nelogický příběh (o který nejde) nebo všemocné porušení vlastnických práv, či herecké výkony stále se opakujících herců. Druhá strana mince je povedená parodie, jinak to nelze brát...fakt že hrdina běžně nachází u kontejnerech na benzín munici na raketomet je přinejmenším vtipné...ale popisovat ty scény, to prostě musíte vidět...Hodnotit tohle tedy není na místě a pro ty kdo plně neocenili tento schvost, může být uleva že na začátku 90.let Turkům vyhořel filmový archív s touto formou "umění"...díky bohu :-) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu v preklade znamená "Nebojácny". (Jello Biafra)
  • Na originálnom DVD sa nenachádza film v pôvodnom znení kvôli autorským právam za "zapožičanú" hudbu. Anglicky dabovaná verzia obsahuje vlastnú komponovanú hudbu a nové zvukové efekty, vrátane už kultového zvuku bazuky pripomínajúceho štupeľ vystrelený z fľaše. (BlueNeon81)

Reklama

Reklama