Reklama

Reklama

Žádné boží zprávy

  • Španělsko Sin noticias de Dios (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film režiséra Agustina Díaze Yanese převádí odvěký příběh o souboji Nebe a Pekla do současného světa, a to s velkou nadsázkou. Na Zemi se mluví španělsky, v Nebi, které má podobu Paříže 30. let, francouzsky a v Pekle anglicky Obojí jsou instituce s vlastním manažerským systémem a pochopitelnou rivalitou. Poslední dobou ale Nebe výrazně prohrává, zatímco Peklo začíná mít potíže s prostorem. Když už jsou manažeři Nebe na pokraji rezignace, matka Manyho Chavese, boxera s bouřlivou minulostí, je žádá, aby zkusili zachránit duši jejího syna - manažeři Nebe to vezmou jako poslední příležitost a vysílají na Zem jednoho ze svých nejschopnějších andělů, Lolu Nevado (Victoria Abril). Kvůli rovnováze sil dobra a zla posílá Peklo zkušenou agentku Carmen Ramos (Penélope Cruz). Začíná boj o Manyho duši... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si říkal, co ostatní herečtí kolegové na Penélope vidí. Takže jsem došel k názoru, že musí mít nějaký sex appeal, který muže opravdu přitahuje. A musím uznat, že v tomto filmu byla opravdu dost sexy. Jinak film nebyl špatný, ale žádného super závěru jsem se nedočkal, takže film ve stylu Heaven vs. Hell hodnotím pouze podprůměrnou známkou. Na toto téma jsou prostě lepší filmy. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

. „Bůh buďto chce vymítit všechno zlo, ale nedokáže to udělat. Což znamená, že je slabý. Nebo může, ale nechce. Což vlastně znamená, že je zlý. – A nebo nemůže a nechce. Což znamená, že je obojí a potom tedy není Bůh“. V pekle není přes hříšníky kam šlápnout, ale už z principu musí vyfouknout nebi dalšího smrtelníka. A v nebi? Tam mají opačné potíže: nejsou lidi teda duše, berou cokoliv. Na zemi proto začíná přetahovaná o nijak sympatického boxera. Rozhodně fajnový nápad včetně jazykového dělení oblastí (nebe francouzský, peklo anglický, země španělský) a výborní herci, přesto tak 3,5*. Ale vzhledem k tomu, že nedávno jsem si prošla peklem s „Malý Nicky-Satan Junior“ dávám 4*. A pro nás smrtelníky špatná zpráva na závěr. V nebi je stejné peklo jako na zemi!!! Protekce, byrokracie a navíc nejsou peníze. ()

Reklama

zputnik 

všechny recenze uživatele

ŽÁDNÉ BOŽÍ ZPRÁVY coby zajímavé pojetí boje dobra (nebe) a zla (pekla)? Tak trochu. Jasně, zajímavý námět to je. Film má navíc své velké pozitivum ve vyvedené vizuální stránce. Ale na můj vkus je to v součtu asi tak vše. Snímek je jinak totiž jaksi nudný, nevýrazný, průměrný a v závěru imho nějak nedotažený. A když jsem v polovině filmu začínal pokukovat, kdy film skončí, tak jsem si řekl, že to asi není příliš dobré znamení. Shrnuto a podtrženo: pokud nevíte, co s načatým večerem a nemáte jinou volbu, tak tento kousek zkuste. Jinak si ale raději zahrajte s milou/milým piškvorky nebo člobrdo... hodnocení: 50/100%. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Obě hlavní představitelky a samozřejmě Gael García Bernal si užívají a očividně se baví, bohužel u neskutečně nudného scénáře. Komedie, která není ani trochu vtipná, ale naštěstí je výborně obsazená, docela dobře natočená a mluví se v ní většinou španělsky, takže díky tomu jde u mě jen o slabší průměr. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jediný problém, a to je námět. Proč peklo a nebe a proč v téhle podobě? Existenci dvou "agentek" akceptovat lze, ale proboha co mají být ti debilní manažeři (uhlazená dámička Marina D'Angelo a debilní kretén Davenport, kterého nadabovalo nějaký kopyto s hlasem šestnáctiletýho cucáka)? Plete se to páté přes deváté a tak se u toho klidně dvakrát prospíte, zažijete menší akční přestřelku a trochu krve, abyste nakonci nepochopili, o čem to celé bylo. Fuj. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Agustín Díaz Yanes napsal scénář speciálně pro Penélope Cruz a Victorii Abril. (Terva)
  • Když Lola (Victoria Abril) ukazuje fotku své matky, je na fotografii herečka Pilar Bardem. (Terva)

Reklama

Reklama