Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jáááj príjemne som si zaspomínal. Tento film naozaj veľmi pripomína Jackieho azijskú tvorbu z rokov 90-tych. Atmosféra tu je. Sice už chalan nemá tridsať rokov, ale mrštnosť mu veru nechýba. Akcia je fajn (hlavne scéna v továrni), len je to celé dosť rozvláčané silne patetickou romantickou linkou. Ja sa teda radšej u Jackieho filmov zasmejem, než zaplačem. Zvlašť keď to je vyslovene účelové tlačenie na city. Sem sa mi to absolútne nehodilo a tým sa celkové hodnotenie zráža do ešte stále napriemerných štvorhviezdičkových vôd. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Po osmi letech tu máme opět další díl ze série Police Story. Tentokrát s názvem New Police Story. Režie se pro změnu ujal již zesnulý režisér Benny Chan. Tento díl už jsme měli na DVD z videopůjčovny. Tenhle díl mě mile překvapil, zase se vrací ke kořenům prvních dílů, s jedinou výjimkou - Přestože je v tomhle dílu dost akce, má to taky dost naopak od předchozích dílů atmosféru drama, což mi v tomhle pokračování trochu vadilo. V předchozích dílech tam byla naopak komedie. No každopádně se mi líbí víc než předchozí čtvrtý díl První rána. Opět klasický kaskadérský kousky a souboje Jackieho Chana, scéna s autobusem je jedna z nejlepších ve filmu. Parta záporáků jsou dobrý zmrdi, herecký výkony jsou dobrý. Další skvělý díl Police Story. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mě Jackie Chan opravdu hodně překvapil. To co předvedl (skoro na stará kolena) v tomto filmu za kaskaderské kusy je hodno legendě. Film má nápad a i spád. Na akční sekvence se velmi pěkně kouká a členy skupiny si opravdu znenávidíte tak, že se budete těšit na chvíli až jim psychicky zdevastovaný ale přesto silný Jackie ukáže, kam až jeho síly stačí. Slušný návrat na výsluní hrdiny jež se pomalu řítil do propasti kvůli americké naivitě. Congratulations Jackie!! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tak pro začátek, komické vložky Chana nemám rád v žádném filmu, jeho souboje ano. Police story pro mě nebyla zrovna vrcholem HKéry, ale kvality jí upřít nelze. Naštěstí přichází vrchol série po dvanáctileté pauze, Jackie je moudřejší, zralejší a je to poznat i na jeho postavě, která trochu odráží jeho životní cestu. Možná i proto je pro mě NPS jednoznačně nejlepší akční film od doby, co Jackie ochutnal burgery na Manhattanu. Tady si totiž nehraje na žádného klauna, který má pobavit ale na pořádného poldu. Díky Jackie, že jsi mi dal opět zavzpomínat na tvé nejlepší já/roky. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaregistroval som zopár filmov Jackie Chana prechádzajúc okolo televízora. Nevšimol som si ničoho, čo by ma primälo spomaliť alebo nebodaj až zastaviť sa a kúsok si pozrieť. O to je nepochopiteľnejšie, že som si jeden celý jeho film nahral a dokonca aj pozrel. Asi mi niekto povedal, že je úplne iný, ako jeho predchádzajúce i nasledujúce. Nebol. Bol taký istý, či s horším dabingom alebo s rovnakým, to nedokážem posúdiť, viem iba, že dabing bol zlý. A tak je to na jednu hviezdičku za akrobaciu a choreografiu "zápasov". ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)
  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)

Reklama

Reklama