Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Asi momentálně nejlepší a jediný z nových, pětihvězdičkový snímek s Chanem od jeho bratra.... Brutální, konečně trochu realistické a hlavně propracované akční drama s hlavní zápletkou policisty, který v mžiku jednoho policejního zásahu ve staré tovární budově postupně přichází o všechny spolupracovníky skrze bandu mladých zabijáckých výrostků s posměšnými maskami a gesty vůči vykonavatelům zákona.. Film má jistou a jasnou hlavní linii a její pointu a poslání mnohým, kdož neumí uhlídat a vychovat své děti k obrazu společenské spokojenosti.!!! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dávno pryč jsou doby, kdy jméno Jackieho Chana znalo jen pár jedinců se zájmem o bojová umění, respektive filmy, kde se prováděla, ať byl příběh jakýkoliv. Jackie Chan se jako jeden z prvních proslavil (např. v Opilém mistrovi) a založil vlastní společnost. Po pokusu o jakéhosi chanovského Indiana Jonese zkusil pak i policejní příběhy, jež posléze začaly hongkongské kinematografii dominovat nad historickými. Právě řada Police Story si získala hodně fanoušků, a tak není divu, že po letech na ni Jackie Chan navázal. Vědom si toho, že stárne, hraje tentokrát stárnoucího policistu, který při jedné akci přijde o celé mužstvo a ještě se mu mladí zločinci vysmějí. Z alkoholového ročního opojení ho dostane až zvláštní mladík, díky němuž získá opět sebedůvěru a pokusí se o zločince znovu vyhledat a zneškodnit. Oproti dřívější dravé akci tentokrát přistupuje i trocha psychologie, ale není jí zase tolik. Žel ani akce mnoho není, a i když těch pár kousků vypadá dobře, pořád je to jen odvar. Obraz zde najdeme ve formátu 2,35:1, zvuk čínský i český dabing v Dolby Digital 5.1, čínská zvuková stopa je tu pak ještě jedna – v DTS. Titulky se nabízejí české. Když pomineme, že pod závěrečnými titulky filmu jako tradičně u Jackieho běží sestřih nepovedených scén (některé musely pěkně bolet), jako bonusy zde najdeme již jen trailer na tento film plus nějaké další na jiné disky distributora. ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

Na akčních scénách Jackieho Chana je vidět nadšení a um, kterým tento akční-tanečník oplývá. Zde ale s pozitivním hodnocením končím. Ze synopse příběhu mohl vzniknout dobrý akční snímek, ale New police story má tak nelogicky vypointované scény (často s chybami), přihlouplé situace, až úsměvná patetičnost či nepřirozená přehnanost, která se bere vážně. Mnohý to může brát jako plus, ale v dané finanční kategorii je to u mě téměř na 30% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ježíšmarjá ten Jackie mi tímhle udělal takovou radost!! V tolika letech se hecnul k takovejm věcem, že člověku zůstává rozum stát (scéna se splašenym busem budiž toho zářným příkladem). Ten film je, ale moc hezky udělanej i po režijní stránce a některý záběry jsou opravdu akčně monumentální. Další skvělý krok je výběr vážné hudby a různých chorálů, hodně scénám to dalo úplně nový rozměr a nabyly větší coolovosti. Humor mi tam nijak nechyběl, akorát bych možná jednu, dvě ubulený scény s Jackieho holkou vypustil. Ovšem to jsou jen mouchy na celkové kráse. Fakt klobouk dolů. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco až přízračného. Zatímco nikdo nepochybuje, že takoví van Damme či Segal jsou již nadobro mrtvi a skrz hlínu navršenou na jejich filmařských hrobech na nás tlačí své zatuchlé záhrobní pšouky, Jackie se po dekádě amerických průměrností vrátil prvotřídním akčňákem. Nečekaně vážným a hongkongsky brutálním, emocionáně vypjatým a zběsile akčním, přičemž za zmínku stojí především destrukční jízda neřízeného autobusu, který zničí polovinu Hong Kongu a finální bitka v lego koutku. Takže ačkoliv nemá NEW POLICE STORY s původní Jackieho výtečnou sérií POLICE STORY nic společného vyjma názvu a toho, že Jackie v obou hraje hongkongského policajta, kvalitou si s ní nezadá. Benny Chan natočil i VELKOU RÁŽI, AGENTA BEZE JMÉNA a GEN-X COPS. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama