Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

petero 

všechny recenze uživatele

New Police Story s Jackie Chanom. Akčný film (pozor! nie komédia) s nadpriemernými akčnými scénami kde zločinci sú extrémový fanúšikovia z dobrých (prachatých) rodín a rozhodnú sa potrestať hlavného hrdinu za jeho pýchu. Škoda že filmáry chcú z diváka vydolovať smútiace emócie po celý film silou mocou. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejsem milovníkem východních akčních filmů a už vůbec v nich nemám rád kung-fu souboje, ale přesto mě New Police Story něčím okouzlila. Poslední dobou se mi začínají líbit asijské filmy, nemusím sice rozsáhlé hrdinské eposy ani meditační dramata, ale přesto si mě každý takový snímek něčím získá. Navíc chválu New Police Story jsem slýchal z různých stran. Samotný film nedisponuje nijak originálním námětem, klasický příběh výborného policisty, ze kterého se vlivem jistých okolností stane opilá troska jsme mohli v různých variacích vidět již mnohokrát. To vše nám ovšem tvůrci vrací ve skvělém scénáři a technickém zpracování. Boj proti partě partičce geniálních dětí, které hrají jakousi reálnou počítačovou hru je zde nervy drásající podívanou, na kterou se jen tak nezapomíná. Ano, uznávám že je ve filmu i pár scének, kterým by zkrácení jenom prospělo (narozeniny), ale na druhou stranu je tam dost takových, které nejsou k vidění ani v Hollywoodu (bomba, pronásledování, přepadení, hra...). ()

Reklama

Lavran 

všechny recenze uživatele

Chani zaváleli! Akce (kterážto je největší pochoutkou filmu) je takřka bezchybná. Obdivoval jsem nakolik bylo veškeré to skotačení, zabíjení a ničení nápadité, adrenalinové, neokoukané, zkrátka fajnové. Jackie odvádí vzhledem ke svému požehnanějšímu věku práci hodnou hluboké úcty, jeho parádní "fyzický" výkon je také podtržen faktem, že jsou jeho kreace omezeny na nutné minimum. Jedna každá sekanice tak dostává punc klenotnické vybroušenosti. Poněkud zaostávajícím dojmem se pak vedle vypiplané akce jeví melodramatický ostatek filmu a upřímná snaha o "vážnost", která je však neustále bořena humornými vložkami - stále věřím v nechtěný paradox, takže to skousnu s trpkým výrazem (nebo ocením smíchem). Ale cenu za nejslabší článek filmu si nakonec odnáší nepodarek jménem hudba. Nechci být hrubý, tak prostě vězte, že je otřesná... :)_____Neubráním se a rozhodně musím New Police Story doporučit všem hračičkům, kteří se dodnes nezbavili své mladické závislosti na dánských plastových kostičkách. Scéna s LEGO je totiž highlight první jakosti! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan už nepredvádza hyper-akrobacie ako za mlada, no ich absenciu čoby rozumný producent kompenzuje perfektnými akčnými scénami s parádnym využitím hongkongských mrakodrapov a vôbec interiérových i exteriérových lokalít. Ony hongkongské mrakodrapy sú vlastne fetišom tohto mesta a jeho obyvateľov (a v prípade krásnej Bank of China aj mojim osobným fetišom). Plus hi-tech feeling, ohrozenie starej gardy novou generáciou, odchovanou na PC hrách. Police Story nového tisícročia, ktorá sérii nerobí ostudu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jackie stárne se svou rolí a to vůbec není na škodu. Čtyřka je svým způsobem dost temnější, po klasickém humoru chanovek ani vidu ani slechu (u tohohle filmu to beru jako plus, neseděl by tady), zřejmě kvůli Jackieho pokročilému věku mu k ruce dali mladšího "kolegu" (ve rvačkách se mu Chan ale stále ještě vyrovná). Docela dobrý příběh s několika úchvatnými vychytávkami (léčka na policajty ve skladišti, překvapení zlodějů v bance) a hodně dobrými rvačkami (obzvláště ta závěrečná je super, Chan ještě rozhodně nepatří do starého železa)! ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)
  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)

Reklama

Reklama