Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na začátku to moc dobře nevypadalo, potom se z toho ale vyklubala vynikající akční jízda, které vévodí Jackie Chan, tentokrát překvapivě s vážnou tváří. I tak jsem se u nového Jackieho dost dobře bavil a jestli bude jeho každý nový asijský film vypadat nějak takhle, tak by se měl na ameriku hodně rychle vykašlat. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velmi tvrdý hongkongský filmek, který je skvěle natočen. Akční scény jsou zvládnuté na perfekt. Jackie Chan překvapí svým hereckým projevem, protože pokud si myslíte, že tenhle film je jeho typický komediální, tak jste se hrozně spletli, protože se za film zasmějete asi dvakrát. Ze začátku je spíš film jako drama, ale ke konci je to absolutní akční jízda. 90 % ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá chanovka, nezahanbujúca jej tri predchodkyne (First Strike bola predsa len americká oddychovka a Supercop 2 bol už niekde inde) Ide skôr o drámu, ale sú tam všetky prvky série (len uškriekaná Mej chýba). Nábytok sa láme, sklo sa triešti, projektily len tak svištia, krásne ženy sú na každom kroku... Niektoré známe scény tu dostávajú "upgrade" a tak máme novú scénu s autobusom, nové vyhýbanie sa reklamným tabuliam aj novú bombu pripevnenú na tele. Kým trojka prihodila humor, NPS sa vracia kamsi k dvojke - je drsnejšia a vážnejšia. Jackiemu statne sekunduje Nicholas Tse, ktorý si zahral napr. v GenXcops, ktorých Jackie produkoval (a strihol si samozrejme cameo). NPS sa technicky posunula viac k Tsui Harkovmu "rýchlemu" štýlu (pohyblivá kamera, flashbacky) - celý film tak pôsobí akčnejšie než sám je. Skrátka Jackie starne príliš pomaly, aby sa to odrazilo na čínskom filme. Legenda, ktorá na večné veky ovplyvnila akčný žáner, žije ďalej... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejsem milovníkem východních akčních filmů a už vůbec v nich nemám rád kung-fu souboje, ale přesto mě New Police Story něčím okouzlila. Poslední dobou se mi začínají líbit asijské filmy, nemusím sice rozsáhlé hrdinské eposy ani meditační dramata, ale přesto si mě každý takový snímek něčím získá. Navíc chválu New Police Story jsem slýchal z různých stran. Samotný film nedisponuje nijak originálním námětem, klasický příběh výborného policisty, ze kterého se vlivem jistých okolností stane opilá troska jsme mohli v různých variacích vidět již mnohokrát. To vše nám ovšem tvůrci vrací ve skvělém scénáři a technickém zpracování. Boj proti partě partičce geniálních dětí, které hrají jakousi reálnou počítačovou hru je zde nervy drásající podívanou, na kterou se jen tak nezapomíná. Ano, uznávám že je ve filmu i pár scének, kterým by zkrácení jenom prospělo (narozeniny), ale na druhou stranu je tam dost takových, které nejsou k vidění ani v Hollywoodu (bomba, pronásledování, přepadení, hra...). ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Chani zaváleli! Akce (kterážto je největší pochoutkou filmu) je takřka bezchybná. Obdivoval jsem nakolik bylo veškeré to skotačení, zabíjení a ničení nápadité, adrenalinové, neokoukané, zkrátka fajnové. Jackie odvádí vzhledem ke svému požehnanějšímu věku práci hodnou hluboké úcty, jeho parádní "fyzický" výkon je také podtržen faktem, že jsou jeho kreace omezeny na nutné minimum. Jedna každá sekanice tak dostává punc klenotnické vybroušenosti. Poněkud zaostávajícím dojmem se pak vedle vypiplané akce jeví melodramatický ostatek filmu a upřímná snaha o "vážnost", která je však neustále bořena humornými vložkami - stále věřím v nechtěný paradox, takže to skousnu s trpkým výrazem (nebo ocením smíchem). Ale cenu za nejslabší článek filmu si nakonec odnáší nepodarek jménem hudba. Nechci být hrubý, tak prostě vězte, že je otřesná... :)_____Neubráním se a rozhodně musím New Police Story doporučit všem hračičkům, kteří se dodnes nezbavili své mladické závislosti na dánských plastových kostičkách. Scéna s LEGO je totiž highlight první jakosti! ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama