Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jediné větší minus, které souvisí s tímto snímkem, je chyba stanice N@VA (tzn. s dílem samotným moc nemá co do činění), která jej vysílala v neskutečně debilním formátu, ve kterém byl pak mě jako divákovi prezentován. Značně ořezaných okrajů si prostě nešlo nevšimnout, a docela to bolelo - obzvláště když spolu mluvili dva protagonisté na opačných stranách záběru, a ani jednomu nebylo vidět do tváře. Objektivní hodnocení by pak vypadalo nejspíše následovně: velmi dobrý film, který si v ničem nezadá s hollywoodskými akčními peckami. Navíc mu nechybí nádech něčeho, co jsem měl naposledy možnost zažít při sledování Temného rytíře, a tím mám na mysli neskutečnou bezmoc hlavního hrdiny při pokusu o záchranu jeho blízkých v jednom z nejsilnějších momentů ve filmu. Celé je to totiž také jedno velké napínavé drama. Benny Chanovi skutečně tleskám, Jackie pak také mile překvapil, obzvláště po svých amerických eskapádách. Má to spád, je to hodně akční a vypilované, a nebýt několika málo hluchých momentů a možná dvouhodinové stopáže, bylo by hodnocení maximální. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivé pokračování, od filmu s Chanem z roku 2004 o kterým jsem nic moc nevěděl jsem byl mile překvapen. Je takové krásné jak je Chan ze začátku bezmocnej a postupem času dostanou enemáči na prdel. Navíc mi tu Chan ukázal že je to opravdu herec a nejen člověk co rozdává pěstí. A ostatní herci byly též výborní. Jediné co mi vadilo byla délka, ne nenudil jsem se, ale prostě mi nesedla. Ale zato mi sedla hudba která ve filmu vyzněla geniálně. Jackie myslel jsem že to nezvládneš ale jsi génius. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší "Chanovka" jakou jsem zatím viděl!! Jackie nepředvádí trapné humorné voloviny, Jackie nepředvádí trapné nekonečné "bum-bác kung-fu", Jackie HRAJE (a snaží se jak může), projevuje tak silné emoce a tak věrohodně, jako je od akčních hrdinů málokdy vidět. Zdrcující první část filmu je absolutně špičková, sebevědomý superúspěšný policista sražen na kolena bandou vychytralých a mazaných šmejdů, kteří mu povraždí všechny policejní kolegy ... Jackie pochybující, topící se v depresích a alkoholu, zpočátku trochu i vystrašený. Úžasná postava "záhadného kolegy" dává Jackiemu maličkou naději stejně jako divákovi, která se stále zvětšuje ... Jackie střílející, střílející a střílející (díky bohu za to místo jeho trapného "kung-fu") a pokud už bojující, naprosto kontaktně s občasným, ale nerušícím střihem. Některé bojové akce, zejména Jackieho mi skutečně připomněly "božského Tonyho" ... Akorát k závěru se film přiblíží jaksi příliš náhle a nečekaně, ale o to víc tvrdě a zadostiučinění za bolest, kterou Jackie musí z počátku snést, je podle mne dostatečné ... Naprostá špička a velké překvapení!! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tak pro začátek, komické vložky Chana nemám rád v žádném filmu, jeho souboje ano. Police story pro mě nebyla zrovna vrcholem HKéry, ale kvality jí upřít nelze. Naštěstí přichází vrchol série po dvanáctileté pauze, Jackie je moudřejší, zralejší a je to poznat i na jeho postavě, která trochu odráží jeho životní cestu. Možná i proto je pro mě NPS jednoznačně nejlepší akční film od doby, co Jackie ochutnal burgery na Manhattanu. Tady si totiž nehraje na žádného klauna, který má pobavit ale na pořádného poldu. Díky Jackie, že jsi mi dal opět zavzpomínat na tvé nejlepší já/roky. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice né už tak vtipný a zábavný jako předchozí díly, ale za to ještě akčnější a daleko nadupanější, jelikož Jackie Chan tady řeže všechny ve velkým stylu a v super choreografii. Škoda jen trošku mdlýho děje a blbejch protivníků Jackieho Chana, určitě si tady zasloužil někoho lepšího než partičku mladejch blbečků, ale i tak dobrá akční zábava ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama