Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Asi momentálně nejlepší a jediný z nových, pětihvězdičkový snímek s Chanem od jeho bratra.... Brutální, konečně trochu realistické a hlavně propracované akční drama s hlavní zápletkou policisty, který v mžiku jednoho policejního zásahu ve staré tovární budově postupně přichází o všechny spolupracovníky skrze bandu mladých zabijáckých výrostků s posměšnými maskami a gesty vůči vykonavatelům zákona.. Film má jistou a jasnou hlavní linii a její pointu a poslání mnohým, kdož neumí uhlídat a vychovat své děti k obrazu společenské spokojenosti.!!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jackie stárne se svou rolí a to vůbec není na škodu. Čtyřka je svým způsobem dost temnější, po klasickém humoru chanovek ani vidu ani slechu (u tohohle filmu to beru jako plus, neseděl by tady), zřejmě kvůli Jackieho pokročilému věku mu k ruce dali mladšího "kolegu" (ve rvačkách se mu Chan ale stále ještě vyrovná). Docela dobrý příběh s několika úchvatnými vychytávkami (léčka na policajty ve skladišti, překvapení zlodějů v bance) a hodně dobrými rvačkami (obzvláště ta závěrečná je super, Chan ještě rozhodně nepatří do starého železa)! ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

New Police Story s Jackie Chanom. Akčný film (pozor! nie komédia) s nadpriemernými akčnými scénami kde zločinci sú extrémový fanúšikovia z dobrých (prachatých) rodín a rozhodnú sa potrestať hlavného hrdinu za jeho pýchu. Škoda že filmáry chcú z diváka vydolovať smútiace emócie po celý film silou mocou. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jackie se po mnoha hollywoodských krocích mimo vrátil do rodného města a jako "omluvu" natočil další z filmů ze své nejúspěšnější série. Tentokrát s rutinérem Benny Chanem na režijní stoličce a s nemalým rozpočtem v zádech. Vyšlo mu to? Inu vyšlo, vyšlo... Za prvé si Jackie sebereflexivně uvědomil, že na kousky ze svých lepších let již nemá a tak předvádí výrazně méně "vychytávek" než jsme od něj navyklí. Ovšem o to více jsou působivé a krom toho skoro stejně tak často jako ruce používá i zbraně. Za druhé se odprostil ze škatulky kaskadérského klauna a stejně jako celý snímek hraje i on dramatickou roli. Když je tu humor, tak je jeho nositel někdo jiný, ale je ho zde naštěstí minimum. Film je po technické stránce výborný, má konstantní slušné tempo i dobré nápady, ale jeho velký klad, serióznost, je bohužel i největším záporem. Jackiemu scénář připisuje až přemíru herecky nelehkých a citově vypjatých scén a ač se snaží, tak jako přesvědčivý charakterní herec nepůsobí. U normální "Chanovky" by to nevadilo, ale zde to je místy docela na obtíž. Přesto Chan (Jackie ne Benny) je zpět. A to je to podstatné. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaregistroval som zopár filmov Jackie Chana prechádzajúc okolo televízora. Nevšimol som si ničoho, čo by ma primälo spomaliť alebo nebodaj až zastaviť sa a kúsok si pozrieť. O to je nepochopiteľnejšie, že som si jeden celý jeho film nahral a dokonca aj pozrel. Asi mi niekto povedal, že je úplne iný, ako jeho predchádzajúce i nasledujúce. Nebol. Bol taký istý, či s horším dabingom alebo s rovnakým, to nedokážem posúdiť, viem iba, že dabing bol zlý. A tak je to na jednu hviezdičku za akrobaciu a choreografiu "zápasov". ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno