Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jackie se po mnoha hollywoodských krocích mimo vrátil do rodného města a jako "omluvu" natočil další z filmů ze své nejúspěšnější série. Tentokrát s rutinérem Benny Chanem na režijní stoličce a s nemalým rozpočtem v zádech. Vyšlo mu to? Inu vyšlo, vyšlo... Za prvé si Jackie sebereflexivně uvědomil, že na kousky ze svých lepších let již nemá a tak předvádí výrazně méně "vychytávek" než jsme od něj navyklí. Ovšem o to více jsou působivé a krom toho skoro stejně tak často jako ruce používá i zbraně. Za druhé se odprostil ze škatulky kaskadérského klauna a stejně jako celý snímek hraje i on dramatickou roli. Když je tu humor, tak je jeho nositel někdo jiný, ale je ho zde naštěstí minimum. Film je po technické stránce výborný, má konstantní slušné tempo i dobré nápady, ale jeho velký klad, serióznost, je bohužel i největším záporem. Jackiemu scénář připisuje až přemíru herecky nelehkých a citově vypjatých scén a ač se snaží, tak jako přesvědčivý charakterní herec nepůsobí. U normální "Chanovky" by to nevadilo, ale zde to je místy docela na obtíž. Přesto Chan (Jackie ne Benny) je zpět. A to je to podstatné. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ježíšmarjá ten Jackie mi tímhle udělal takovou radost!! V tolika letech se hecnul k takovejm věcem, že člověku zůstává rozum stát (scéna se splašenym busem budiž toho zářným příkladem). Ten film je, ale moc hezky udělanej i po režijní stránce a některý záběry jsou opravdu akčně monumentální. Další skvělý krok je výběr vážné hudby a různých chorálů, hodně scénám to dalo úplně nový rozměr a nabyly větší coolovosti. Humor mi tam nijak nechyběl, akorát bych možná jednu, dvě ubulený scény s Jackieho holkou vypustil. Ovšem to jsou jen mouchy na celkové kráse. Fakt klobouk dolů. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

New Police Story s Jackie Chanom. Akčný film (pozor! nie komédia) s nadpriemernými akčnými scénami kde zločinci sú extrémový fanúšikovia z dobrých (prachatých) rodín a rozhodnú sa potrestať hlavného hrdinu za jeho pýchu. Škoda že filmáry chcú z diváka vydolovať smútiace emócie po celý film silou mocou. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Tommy Wai: 1. Loser ,2. One Year Ago ,3. Hand Control ,4. Eric Chow ,5. Behind The Mask ,6. Fire In Central ,7. Metal ,8. Start To Battle ,9. Dark House ,10. Into Maze ,11. Bet Four ,12. What's Going On ,13. Brother ,14. Rock Me ,15. History ,16. Meet Again ,17. X ,18. Club Fight ,19. Tell Me Truth ,20. X-Game ,21. Up & Down ,22. Crazy Bus ,23. Who Are You ,24. Come On ,25. Boom ,26. Always Love You ,27. Boom Stop ,28. Wake-Yee ,29. Game Over ,30. Together, ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Jeden z nej filmů v podání nestárnoucího Jackieho. Co ten chlap v tolika letech pořád dokáže, to je neuvěřitelné. Že mu to za to stojí, se pořád mrzačit:) Každopádně film je parádně povedený. Jak fighty, tak přestřelky a neuvěřitelné kaskadérské kousky. Tady už na sebe více upozornily dva nadějné talenty, Nicholas Tse a Daniel Wu. Opět se vyplatí počkat si až do konce filmu, kde se objevují, jak už je zvykem u Jackieho filmů, nepovedené záběry. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama