Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivé pokračování, od filmu s Chanem z roku 2004 o kterým jsem nic moc nevěděl jsem byl mile překvapen. Je takové krásné jak je Chan ze začátku bezmocnej a postupem času dostanou enemáči na prdel. Navíc mi tu Chan ukázal že je to opravdu herec a nejen člověk co rozdává pěstí. A ostatní herci byly též výborní. Jediné co mi vadilo byla délka, ne nenudil jsem se, ale prostě mi nesedla. Ale zato mi sedla hudba která ve filmu vyzněla geniálně. Jackie myslel jsem že to nezvládneš ale jsi génius. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Hollywood není Asie a pokud se chce někdo omluvit fanouškům za tvorbu posledních několika let v jiném světě, která se dost nepovedla, a udělá to jako Jackie Chan, tak klobouk dolů. Technicky neskutečně vymazlený snímek (výtečná kompozice barev, výborné filtry, skvělá kamera a rozvržení scény) plný přehnaných emocí a výtečné akce. Zapomeňte na poslední dekádu a věřte mu!!! Důkazem proměny může být naprostá absence humorných scén. Tedy krom jedné a ta opravdu humorná je. Povinnost aneb must see.... ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

Na akčních scénách Jackieho Chana je vidět nadšení a um, kterým tento akční-tanečník oplývá. Zde ale s pozitivním hodnocením končím. Ze synopse příběhu mohl vzniknout dobrý akční snímek, ale New police story má tak nelogicky vypointované scény (často s chybami), přihlouplé situace, až úsměvná patetičnost či nepřirozená přehnanost, která se bere vážně. Mnohý to může brát jako plus, ale v dané finanční kategorii je to u mě téměř na 30% ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tohle by mohlo být hezké a důstojné rozloučení s karierou. No snad se Jackie v dalších letech neztrapní když už teda je i nadále aktivní. Výborný herecký výkon, solidní akce, a takové ty asijské taškařice ve stylu 80tých let ruku v ruce s moderní zápletkou ohledně počítačové videohry ladí. Jen moc nedoporučuji zkouknout na jeden zátah staré Police Story 1 až 3 a s nimi tohleto. Přeci jen Jackie už není nejmladší. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film, o kterém David Bordwell prohlásil, že se na něj podívá radši, než na Temného rytíře. (If I want an arch-criminal caper aiming for shock, emotional distress, and political comment, I’ll take Benny Chan’s New Police Story.) A to já se zase radši podívám na toho Temného rytíře. Zatímco tam řádí bláznivý šašek, tak tady je to parta dětí. Ale mají to promyšlené líp, než Jigsaw a Joker dohromady...! Hlavní problém je scénář, který je prostě slabý. Kdyby to byla komedie, tak bych přimhouřil oči, ale tohle je zamýšleno vážně... Celý film obsahuje množství prapodivných scén, například autobus, kuličková bomba, které působí samoúčelně. Ale na druhou stranu je mi hrozně sympatické, že Jacky Chan, ačkoliv už není žádný mladík, předvádí některé skvělé kousky, a v podstatě každá akce ve filmu je velmi povedená. Jen jí není tak moc, jak bych chtěl. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama