Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vášnivá Isabella má zvláštní dar. Dokáže svým kulinářským uměním okouzlit a podmanit srdce mužů všude tam, kde se objeví. Když nachytá manžela s jinou, rozhodne se odejít. V San Francisku začne nový život s kamarádem z dětství, který jí pomáhá. Isabella však zjistí, že cestu ke štěstí si musí najít každý sám. (oficiální text distributora)

Recenze (67)

dwyane 

všechny recenze uživatele

Je to taková celkem líbivá novodobá pohádka, která neurazí, ale rozhodně ani nenadchne. Přitom by k tomu mohla mít velký důvod, v podobě trumfu vaření a všeho okolo něj. A všichni víme, jak to teď v posledních několika letech frčí. Nicméně to se ve filmu pořádně ani nerozjede, aby bylo postupně vytěsněno klasickými tématy láska, zamilovanost atd. Takže hážu do kupy k filmům s jmenovkou- leda jako pozadí k jiný činnosti. Aspoň ale, že Penélope to tam sluší, to jo...:-) ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Trailer na tenhle film vypadal opravdu zajímavě, nicméně hlavní hvězda tohohle filmu Penélope Cruzová nemohla sama samotinká svým půvabem utáhnout celý film a tak lze tento rádobyzábavný počin doporučit snad jen zbožným obdivovatelům právě představitelky hlavní role. Zn. Nebude se jí moci nabažit! :o) ()

Reklama

Adm.Nelson 

všechny recenze uživatele

Dosť zmätená rozprávka o láske dvoch ľudí pod dohľadom jednej bohyne, ktorá by si zaslúžila citlivejšie režijné vedenie. Z trojice slov v názve si užijete jedine tú sambu, ktorá príjemne doprevádza prakticky celý film (len kvôli nej nehodnotím horšie). Zo začiatku to vyzeralo celé ako pocta Brazílii, postupne sa to ale zvrhlo vo veľkú filmovú frašku, ktorá pripomína guláš so všetkým možným, ale chilli, ktoré by mu dodalo tú pravú chuť, tam nenájdete. 3/10 ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalší pozitívny film, ktorý stroskotal svojou hlúposťou. Penélope Cruz nemám rád, nepáčila sa mi v žiadnej scéne vo filme, proste mi nesedí, nie je pre mňa vôbec príťažlivá. Dej filmu skončil našťastie tak, ako som si to prial, keby sa tam rozbilo manželstvo asi by to u mňa zaváňalo odpadom, takto je to u mňa na rozhraní jednej a dvoch hviezd. Hudba k filmu bola fajn, taktiež Murilo Benício je sympaťák, ale hlúposti okolo šamanstva, či transvestitu už fajn neboli. Napriek tomu, že som rád, ako to aspoň trocha natreli televíznej výrobe, film mi prešiel veľmi rýchlo bez nejakého výrazného zásahu. Južnú Ameriku rýchlo presunuli do USA, zosmiešnili určitou naivitou a napriek zábleskom niečoho zvláštneho, ako viditeľná vôňa, muži nasledujúci ženu, to pritom aj zostalo, proste akoby ten film ani nezačal, je to škoda. ()

Odpadlik odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím proč ten film vůbec vznikl - mělo se asi jednat o milostný příběh přenesený z Brazílie do San Francisca, podbarvený latinskou hudbou a točící se kolem dobrého jídla. Místo toho ale vznikl tísíckrát obehraný milostný motiv (on ji chce-ona jeho ne), proložený neuvěřitelně dlouhými a nudnými pasážemi, za zvuků ještě nudnější hudby, která by uspala kdekoho. Motiv hlavní hrdinky nechápeme (proč tak dlouho dělá drahoty proboha?) a aby to nebylo málo, zamíchá se do toho nějaký nesmysl o nahněvané mořské královně. Vše by se mělo asi točit kolem "neuvěřitelně krásné" Penelope, ale myslím si bohužel že na to zrovna není ten správný tip (a mezi námi - Tome - Nicole byla hezčí; zasvěcení vědí). ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Isabella (Penélope Cruz) a Monica (Harold Perrineau) spálí fotografii Toninho (Murilo Benicio), ta je však později opět na svém místě v rámečku na stole. (Terva)
  • Natáčení proběíhalo v brazilském městě Bahia a v americkém San Franciscu. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes 2000 v sekci Un Certain Regard. (Terva)

Související novinky

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

09.01.2013

Tedy v případě, že přijme nabídku studia Warner Bros. na hlavní roli v epickém dramatu Pontius Pilate. Jak název napovídá, zahrál by si Piláta, známou biblickou figuru, která poslala Ježíše směrem ke… (více)

Reklama

Reklama