Reklama

Reklama

Dítě v akci

  • USA Playing Dangerous
všechny plakáty

Obsahy(1)

Stuart Wolf (Mikey LeBeau) si vždycky o sobě myslel, že je normální, 11letý génius. Když se jeho rodina ocitá v rukou ozbrojených teroristů, nastává jeho chvíle. Teroristé hledají přísně tajné dokumenty a drží Stuartovu rodinu jako rukojmí. Stuartův otec, bývalý diplomat, nemůže zasáhnout, matka se sestrou jsou bezmocné, a teroristé se nezastaví před ničím. S bystrostí přesahující věk 11letého chlapce, vymyslí Stuart plán, jak přetrumfnout teroristy a použít rozum proti zbraním. Stuart musí překonat strach, zachránit svou rodinu a uchovat tajné informace před nepřáteli. Všechno se zkomplikuje ve chvíli, když se teroristé pokouší ukrást tajné dokumenty ze Stuartova počítače. Stuart ví, že jediná cesta, jak zvítězit nad teroristy je začít hrát nebezpečnou hru, ve které jde o život. (Warlockee)

(více)

Recenze (2)

Juto 

všechny recenze uživatele

Samotný film má príliš neuchvátil, keďže je veľmi hlúpy a vykonštruovaný v štýle „Sám doma“, ale je  bez humoru. Opozornujem, že film nie je určený pre deti. Film obsahuje veľa brutálnych úmrtí. 2/10 ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá kombinace akčního filmu a komedie pro děti. Původně jsem si myslel, že se jedná o komedii na způsob Sám doma a když pak záporáci začali umírat a to místy i dost brutálním způsobem, pochopil jsem, že to asi neškodná zábava pro děti nebude.:-) ()

Reklama

Reklama