Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý detektiv Woo, nyní šéf ochranky v renovovaném obchodním domě, jenž vlastní jeho strýc, se stane svědkem vražd, které navenek působí jako sebevraždy. Už je to rok, co tento obchodní dům postihlo neštěstí, při němž celý vyhořel, a v jehož plamenech zemřela mladá žena. Od této doby se povídá, že po chodbách OD jsou po setmění slyšet záhadné zvuky. Najde se vrah lidí nebo jsou to opravdu jen nešťastné náhody a lidé se zabíjí sami? Co je to za zvuky, které se ozývají po chodbách obchodního domu plného zrcadel? (TylerGage)

(více)

Recenze (21)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

O tomto filme som sa dozvedel len nedávno a jeho dva Amerických kolegov som videl veľakrát a tak som bol veľmi zvedavý, či a poprípade koľko sa inspirovali tie dva filmy týmto originálom. Jednotka mala podobnosť s týmto filmom len v zrkadlách, zato dvojka tento film kopírovala dosť do podrobná a aj tak, sa mi americká páčila viac. Tento film bol veľmi rozťahaný a vypätých momentov tu bolo strašne malo a aj obsahovo hlavne  to dohadovanie sbs-kara s vyšetrovateľom bolo až trápne a takýchto zbytočných momentov tu bolo až príliš. Vraždy alebo nehody boli slabo efektné a celkovo tento film vyzeral veľmi lacno. Herci boli slabý a keďže som videl skôr Americké zrkadlá 2, tak ani pointa ma neprekvapila. Ale zato, že je to originál a aj za snahu dám aspoň slabé 3*. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Lehce nadpřirozený korejský thriller odehrávající se z větší části v obchodním domě chvíli před otevřením. V obchoďáku je spousta zrcadel. A za nimi cosi je.. Námět filmu poskytuje dobrý základ pro kvalitní a děsivou duchařinu. Leč nestalo se tomu tak. Snímek je pěkně natočený, ale docela roztahaný a chvílemi nudný. Delší dobu absentuje jakékoli napětí, sledujeme přemíru dialogů, léčení mindráků hlavní postavy sekuriťáka.. Ve spojitosti s tímto filmem mi vytane v mysli především atmosférický začátek a výborný konec, z kterého mne opravdu zamrazilo. Zajímavý kousek, jenž mohl být mnohem, mnohem lepší. S horrorem toho nemá moc společného. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Já zdejší vkus, módní vlny nadšení vystřídané hnidopištvím prostě místy nepobírám. Co už jako chcete, aby to mělo víc? Yoo Ji-tae odvádí svůj obvyklý výborný, tichý výkon. Trochu melodramatický padouch mi dojem nezkazí, ostatní vedlejší role byly uměřeně nehysterické, což je obrovské plus. Je to sice pomalé, ale velmi dobře gradované i strukturované (je jasné, že po úvodu musí přijít nějaká fáze zorientování se a postupného přicházení na kloub). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bylo na čase abych konečně zkoukl originální Zrcadla. Přišly mi sice více atmosférické ale za to docela suché. Příběh byl sice originální, ale když koukám na film kde se neustále hádaj policajti tak mě to po chvíli začne nudit, a to navíc tenhle film trvá téměř 2 hodiny, takže kdybych to shrnul tak duchové a zábavné scény trvají tak 20 minut, zbytek mi přišla jako docela nudná míchanice krimi a thrilleru. Co mě ale překvapilo byly herci kteří nebyly vůbec špatní a byly i sympatičtí, a líbilo se mi i že konec nebyl takovej digitální patvar jako remake. Kdyby bylo více strašidelných scén či těch dobrých atmosférických scén šel bych s hodnocením daleko výše ale takhle dávám lehký nadprůměr. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Sklamalo ma to. Najskôr som videl remake Zrkadlá s Kieferom Sutherlandom. Nebol to žiadny zázrak, ale ázijský originál ma prekvapivo bavil ešte oveľa menej. Miestami bol taký nezáživný (úmorná dvojhodinová dĺžka), že som spätne docenil Kiefera. Niektoré ázijské horory považujem za to najdesivejšie, čo sa kedy v žánri urodilo (bez ohľadu na kontinent), ale pri tomto som sa nebál takmer vôbec. Veľmi často to pripomína skôr kriminálku, než ponurý horor. Hollywoodsky remake s Kieferom mal skvelú atmosféru nočného obchodného centra. Originál nič z toho nemá. Vlastne si trúfam tvrdiť, že ide o dva takmer odlišné filmy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama