Reklama

Reklama

Juste un peu de réconfort...

  • USA Little Comfort, A
všechny plakáty

Obsahy(1)

Film režisérky Armand Lameloise se věnuje queer tématu objevování vlastní sexuality. Hlavní hrdina je tajně zamilovaný do svého kamaráda, který má dívku a randí spolu. Ale nic netrvá věčně a na diskotéce v opilosti má sex s jinou dívkou. Rozejdou se. I náš hlavní hrdina „chodí" s dívkou, které ale nevěnuje patřičnou pozornost. Té se nelíbí se dál zahazovat s dalším panicem a rozcházejí se také. Oba chlapci jsou sami, tím pádem nic nebrání poznávat jeden druhého. Avšak heterosexuál gayem být nechce a tak po pár sexuálních zážitcích našeho hlavního hrdinu opouští a nechává samotného na výletě pod stanem. Hlavní hrdina se ráno probouzí a zjišťuje, že je sám. Doufá, že se jeho láska vrátí, ale místo něj přichází na scénu náhodný kolemjdoucí. (snoopik)

(více)

Recenze (3)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film pre mladých. Buzerantov ! Len škoda , že to nenatočili českí bratia , kde by si to rozdali Omládl s Kokotkem. Mohla byť väčšia prča ! ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Díkybohu, že je to pouze krátkometrážní film, protože víc bych asi nevydržela ... Námět sice pěkný, ale zbytek pěkně pokulhává ... Kamera byla opravdu hrozná a celý film prostě nudil ... Zbytečně zdlouhavé scény, které mohly být daleko kratší a některé scény, které mohly naprosto klidně vynechané, zbytečně prodlužují film do půlhodiny ... Pokud by byl příběh řečený v patnácti, možná deseti minutách, bylo by to daleko lepší ... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že tento snímek je „bída“ nebo „slabší“, to zřejmě někteří recenzenti neviděli zde ty desítky krátkých „hrůz“, co tady jsou … dle mě jde o lehce nadprůměrný film stopáže delšího dílu nějakého seriálu a režisérka to vzala pěkně zostra, co se erotiky, především s dívkami, týče …  a mě ani konec nevyzněl špatně, prostě na kole přijela k Arnaudovi „nová naděje“, takový je život a co si budeme povídat, s heterákem dlouhodobý vztah, především citový, není možný, ti jsou jenom na sex a krátké známosti (a to jen, když se zrovna na to cítí…) 7877 ()

Reklama

Reklama