Reklama

Reklama

Temné vody

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nat Bayon, zotavující se po nehodě a navíc bez bytu, se vydává hledat práci na farmě ve Wyomingu. Na cestě zachrání život excentrickému starému muži Finchovi, který mu nabídne práci malíře jeho zchátralého motelu v malém městečku Deepwater. Od chvíle, kdy ji spatří, je Nat rozrušen Finchovou fascinující mladou ženou a brzy mezi nimi vznikne vášnivá aféra. Finch s Natem stále jedná jako se svým synem, až do doby, kdy ho vyzve k přátelskému utkání v boxu a jeho chování začne být podezřelé. V momentě, kdy se začne provalovat Finchova manipulace a záhadný vliv nad místním obyvatelstvem, je nalezena mrtvola jednoho z Finchových rivalů. Protože si každý myslí, že tuto vraždu má na svědomí Finch, Nat začne být zmatený. Vše navíc ještě umocní zjištění, když mu Iris řekne o svém plánu ukrást výdělek z Finchova „vedlejšáku“. S ukončením malířských prací na motelu celý Natův svět upadá v nejistotu a divná hrozba z boxerského utkání jen podporuje jeho paranoiu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Deepwater je film dvou tváří, kdy první polovina moc zajímavá není a film se pořádně rozjede až zhruba po pětatřiceti minutách. Jde o průměrný mysteriózní thriller, ve kterém je určitě k vidění několik světlejších okamžiků a scény jenž mají co dočinění s duchařinou jsou rozhodně příjemným zpestřením. Herecké výkony už tak slavné nebyli, ale určitě bych tento film nezatracoval. Podívat se na něj dá určitě i víckrát, než jen jednou. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už zpočátku se příběh táhne a táhne se dlouhých 90 minut. Pak ale nastane zvrat a 3 minuty se můžeme těšit na akci! Je to vyloženě televizní film na dopolední dívání na Nově !!! ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastirat, ze hlavni proc jsem se na Deepwater sel podivat je hudba Charlieho Clousera a ta rozhodne nezklamala, uz od zacatku je o uroven vys, nez veskery zbytek a jednoznacna radost pro usi. Necekal jsem tedy nic moc a o to vetsi prekvapeni potom bylo, jak povedeny thriller se z toho vyklubal. Atmosfera, paranoia, prostredi, slusne odvedena rezijni prace. Hlavni Lucas Black sice neni zrovna sympaticky herec, ale ostatni jsou naopak prekvapiva veteranska esa - Peter Coyote, Michael Ironside a k nim beautiful argentinka Mia Maestro. Je to cele takove minimalisticke neo-noir bcko, ale dost dobre bcko. 6/10 ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama