Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinář Irvin Fletcher připravuje v převleku za dealera reportáž o distribuci drog. Jednoho dne ho na pláži osloví neznámý dobře vyhlížející mladý muž Alan Stanwyk, zaveze ho do své luxusní rezidence a nabídne mu neobvyklý obchod. Chce, aby ho Fletch zastřelil, a nabízí mu za to 50 tisíc dolarů. Důvodem je, že Stanwyk má nevyléčitelnou rakovinu, a kdyby se zastřelil sám, přišla by jeho žena o vysokou životní pojistku. Fletch souhlasí, ne snad proto, že by měl v úmyslu muže opravdu zabít, ale zajímá ho, co je za tím vším skryto. Nedá mu příliš práce zjistit, že Stanwyk je absolutně zdravý, že je zapleten do obchodu s drogami a je bigamista. Zbývá odhalit, jakou roli v tom všem hraje drahý pozemek v Utahu, kdo je Stanwykovým komplicem v obchodu s drogami a co se vlastně ve skutečnosti skrývá za jeho nabídkou. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Han22 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se skvěle - Chevy Chase jako novinář Fletch vyšetřuje proč si ho najal bohatý muž, aby ho zabil. Nespoléhá se na logiku nebo na pěsti, ale na svoji neuvěřitelnou drzost a ukecanost se kterou předstírá různé lidi, aby získal informace. Převleky a jeho schopnost vylhat se ze všeho jsou geniální a Chevy Chase se svým ironickým humorem s vážnou tváří se do této role přesně hodí. Navíc samotný případ není na komedii vůbec špatný. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Seriózní klasicky vystavěná solidní žánrová zápletka versus Chase dělající v každé jedné scéně pitvořivé eskapády a nablblé humory. K tomu debilní voiceover a guilty pleasure echt osmdesátkový soundtrack. V předloze je, předpokládám, novinář/detektiv Fletch pojat jako šarmantní cynik, co bez suché hlášky neudělá krok. Zde je pojat jako kretén. Ne, že by kontrast seriózní žánrovky a groteskového humoru nemohl fungovat, mohl a speciálně pak s Chasem, ovšem tady to po celou dobu dře, nikdy si to nesedne a vůbec to celé působí jako pilot druhořadého osmdesátkového seriálu více než co jiného. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

investigativni novinar irwin m. fletcher sleduje obchod s drogami. mezitim ho bohaty manazer pozada o to, aby ho zabil. ma totiz nador na mozku a nechce zemrit bez toho, aniz by jeho manzelka dostala pojistku. fletchovi, jak si necha irwin rikat, se nabidka nepozdava a zacne sledovat a “vysetrovat” i manazera. nakonec se ukaze, ze nic neni takove, jak se zda… — chevy chase je genius. on se ani nemusi snazit byt vtipny. miluju jeho charisma (a celkem tady vypada i sexy)! — uzasne hlasky, postavy (uf, nekolikrat jsem se bala o fletchuv zivot) a akcni pribeh. nevedela jsem do ceho jdu, ale prijemne me to prekvapilo. || - “𝚈𝚘𝚞'𝚛𝚎 𝚒𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚛𝚎𝚌𝚘𝚛𝚍𝚜 𝚛𝚘𝚘𝚖.” - “𝚃𝚑𝚎 𝚛𝚎𝚌𝚘𝚛𝚍𝚜 𝚛𝚘𝚘𝚖? 𝙾𝚑, 𝚝𝚑𝚎𝚗 𝙸'𝚖 𝚏𝚒𝚗𝚎.” - “𝙲𝚊𝚗 𝙸 𝚐𝚎𝚝 𝚢𝚘𝚞 𝚜𝚘𝚖𝚎𝚝𝚑𝚒𝚗𝚐?” - “𝚈𝚎𝚊𝚑, 𝚍𝚘 𝚢𝚘𝚞 𝚑𝚊𝚟𝚎 𝚝𝚑𝚎 𝙱𝚎𝚊𝚝𝚕𝚎𝚜' 𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 𝙰𝚕𝚋𝚞𝚖?” 🎭✍🏻 ()

druhaveta 

všechny recenze uživatele

Oproti knížní předloze je film posunutý více do humoru (především díky převlekům - v knize Fletch všechny svoje aliasy utáhne v džínách a tričku), ale přesto se filmu daří nespadnout do komediálního žánru a zachovat si původní půdorys solidně vystavěné konverzační detektivky se suše hláškujícím hrdinou. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Až na pár vtipných scén (honička v autě) je to slabý průměr. Děj je nezajímavý až tak, že jsem skoro nepochopil o co tam vlastně šlo. Od dvou hvězdičkového hodnocení to zachraňuje jen pěkně osmdesátkové L.A. a dobrý osmdesátkový soundtrack. A to je asi tak to jediné, co si z filmu budu pamatovat. 3-* ()

Galerie (24)

Související novinky

Jason Sudeikis novinářem v převleku

Jason Sudeikis novinářem v převleku

12.03.2014

Mezi nejznámější role Chevyho Chase bezesporu patří losangeleský novinář Fletch, jehož proslavila především láska k bizarním převlekům. Komediální legenda si románového hrdinu z pera Gregoryho… (více)

Reklama

Reklama