Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězda, kterou známe z filmů Caddyshack, Stripes, a Ghostbusters, pokračuje v sérii žoviálních komedií. V této hlučné, hravé honičce hraje Murray Grimma, znuděného elegána, který se převleče za klauna a vydá se vyloupit metropolitní banku. Má sice skvělý plán a pomocníky, ale ztopení miliónu dolarů se ukáže být hračkou proti úniku z města. Grimmovi vstupuje do jeho “klaunova pozdního odpoledne“ chvástavý policejní šéf. Lupiči rekvírují auto, taxík, autobus, zavazadlový vozík i letadlo, aby nakonec poněkud nešťastně vyvázli. Milovníci komedií, Rychlá změna stojí za to! (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (49)

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Tak tady mě Bill Murray hodně zklamal. Film je sice docela vtipný a příjemně svižný, ale ve druhé půli míří po všech stránkách jaksi donikam. Přesto je to celkem ucházející komedie, ale s "Bezva fintou" se absolutně srovnávat nedá. Kupodivu i Murray vychází ze srovnání s Belmondem dosti bídně, ale pokud jste původní film neviděli, s klidem si přidejte jednu *. Koukat se na to určitě dá. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::: Je to docaela vtipné, ale nějak mne to nevzalo. Už jsem to myslím před několika lety viděl a pamutuji se, že jsem se ani nedodíval. Je to takové nezáživné. Bill Murray je jako vždy vynikající, ale není nad jeho novější filmy, tím mám samozřejmě namysli Ztaceno v překladu a Zlomené květiny, které mám ve své filmotéce a jsem na to hrdý !! ,-) Takže pokud máte po boku některý z těchle dvou filmů, tak se dejte radši do něho. :::::::::::::: ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tahle slátanina je fakt až ubohá, nevim proč se museli opičit po skvelým a salvným filmu bezva finta a dělat stupidní americkej remake, kterej bohužel má s Beza Fintou společný jen příběh a všechno ostaní včetně herců jsou absolutně odfláknutý, Geena Davis je hodně průměrná a vůbec nevyniká a Bill Murray to rozhodně nezachrání a ještě k tomu se nevyhne srovnáním s Belmondem a tomu nesahal ani po kotníky.a to i když se snažil asi nejvíc ze všech herců. Podle mě se tohle ani nemuselo točit, natož vysílat v televizi ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem tušení, že Bezva finta stála Američanům za tu námahu, aby se rozhodli ji předělat. Bill Murray je zcela jiný typ komika než rozjařený Belmondo, kterého skvěle daboval Krampol. Geena Davis nesahá původní představitelce ani po kotníky a Randy Quaid byl protivný snad vždy a všude. Co tedy chválit? Jednoznačně hlavního detektiva Jasona Robardse a příběh, který se po vyloupení banky ubírá malinko jinudy, takže to není taková doslovná záležitost jako v případě předělávky Kopyta. 50% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Americká variace Belmondovy Bezva finty, ze které je zachováno jen vykradení banky v kostýmu klauna, je ale staženo maximálně na 20 minut a zbytek filmu je jen utíkání před policií, chytání autobusu či letadla a pitvoření Randyho Quaida. Občas je to zábavné, občas nudné. Prostě průměr. Hudba: Randy Edelman ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Bill Murray v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama