Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězda, kterou známe z filmů Caddyshack, Stripes, a Ghostbusters, pokračuje v sérii žoviálních komedií. V této hlučné, hravé honičce hraje Murray Grimma, znuděného elegána, který se převleče za klauna a vydá se vyloupit metropolitní banku. Má sice skvělý plán a pomocníky, ale ztopení miliónu dolarů se ukáže být hračkou proti úniku z města. Grimmovi vstupuje do jeho “klaunova pozdního odpoledne“ chvástavý policejní šéf. Lupiči rekvírují auto, taxík, autobus, zavazadlový vozík i letadlo, aby nakonec poněkud nešťastně vyvázli. Milovníci komedií, Rychlá změna stojí za to! (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (49)

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Tak tady mě Bill Murray hodně zklamal. Film je sice docela vtipný a příjemně svižný, ale ve druhé půli míří po všech stránkách jaksi donikam. Přesto je to celkem ucházející komedie, ale s "Bezva fintou" se absolutně srovnávat nedá. Kupodivu i Murray vychází ze srovnání s Belmondem dosti bídně, ale pokud jste původní film neviděli, s klidem si přidejte jednu *. Koukat se na to určitě dá. ()

sud 

všechny recenze uživatele

I když to Francouzskému originálu nesahá ani po paty, je to docela dobře koukatelné. První půlhodina je výtečná stejně jako v originále, avšak ke konci to značně slábne. Tam kde originál zesiluje, tam remake vyznívá do prázdna. Billa Murraye mám docela jako komika rád, ale na Jean Paul Belmonda nemá ani omylem. Geena Davisová co se týče půvabu se může rovnat Kim Catrallové, nemá však její charisma. Nenáročná podávaná, pobavíte se, ale jednou vidět stačí. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Pokus o americký remake Belmondovy Bezva Finty se příliš nepodařil, ale neřekl bych, že je to přímo propadák. Film měl i světlé chvilky a Bill Murray je skvělý herec, který dokáže i podprůměrný lívanec kravského lejna povznést alespoň na borůvkový koláč z Tesca. Sice je poněkud vysušený a všichni víme, jak uměle chutná, nicméně je to pořád lepší, než se ládovat trusem z tura. Poněkud novým prvkem je pak celkem zdlouhavý útěk všech zúčastněných. Komediálních prvků zde naservírováno poskrovnu, ale to už je Murrayeho styl. Nedělat před kamerou skoro nic a přesto být docela vtipný. Zde to příliš nepůsobí, ale i tak je to solidní průměr. Odpočinková komedie, ale pokud se chcete zasmát u skoro totožného filmu s lepším provedením, rozhodně zvolte Belmonda. 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tahle slátanina je fakt až ubohá, nevim proč se museli opičit po skvelým a salvným filmu bezva finta a dělat stupidní americkej remake, kterej bohužel má s Beza Fintou společný jen příběh a všechno ostaní včetně herců jsou absolutně odfláknutý, Geena Davis je hodně průměrná a vůbec nevyniká a Bill Murray to rozhodně nezachrání a ještě k tomu se nevyhne srovnáním s Belmondem a tomu nesahal ani po kotníky.a to i když se snažil asi nejvíc ze všech herců. Podle mě se tohle ani nemuselo točit, natož vysílat v televizi ()

cure 

všechny recenze uživatele

Další márny filmový pokus o remake úspešného európskeho filmu po americky. Už len ten výber hercov je tak, tak, tak veľmi americký, že to nemôže byť úspešné. Úplny odpad to nieje, americká profesionalita tam cítiť je, ale kto raz videl originál jednoducho viacej ako 20% nedá, aj keď tam hraje Bill Murray. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Bill Murray v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama