Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejistá Sarah Bishopová a její úspěšná a ambiciózní sestra Beth se setkávají pár dní před vánočními svátky s otcem Buddym, který nedávno prodělal slabou mrtvici. Vdovec Buddy, který se nikdy nesmířil s odchodem své milované manželky Lorraine, si přeje na Vánoce jediné - vrátit se s dcerami do domu, kde strávil s manželkou a dcerami nejkrásnějších chvíle života. Při vzpomínání na jejich tehdejší šťastný domov si Sarah pomyslí, že by bylo hezké, kdyby tam s nimi mohla být i maminka. Když se pak ráno probudí do mrazivého dne, ucítí vůni čerstvě upečených koláčků a aroma vanilkové kávy, které maminka vždycky připravovala, a na špičce vánočního stromku je dokonce její oblíbená ozdoba. Zázrak je jediné vysvětlení pro to, co vidí. Maminka přijela na Vánoce domů (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zvláštní nemastný neslaný vánoční film o tom, kterak se mrtvá matka vrátila na Štědrý den ke svému manželovi a dvěma dospělým dcerám, aby na konci tohoto dne zase odešla zpět do nebe. Nějak nechápu, co tím tvůrci chtěli říci a k čemu je vlastně tenhle film dobrý. Po dějové stránce je to naprostá plácanice, která nemá hlavu ani patu a snad ani opodstatnění. Respektive příběh samotný nemá opodstatnění, ale film určitě udělá radost každému, kdo má rád rodinné Vánoce, protože Vánoce je na tomto filmu to jediné, co je ztvárněno alespoň trochu zajímavým způsobem. Krb, vánoční výzdoba, zdobení stromečku, který honosně stojí u krbu, otevírání dárků, atmosféra rodinných Vánoc je zde zkrátka zachycena dokonale a je to to jediné, co lze na tomhle filmu pochválit. A protože já se rád ve vánočních filmech dívám na oslavy rodinných Vánoc, tak musím říct, že tahle část filmu ho v mém případě uchránila od nějakého přísnějšího hodnocení, protože příběh fakt za moc nestál. Film sice stále zůstává v mých očích filmem podprůměrným, nicméně díky vánoční atmosféře uděluji relativně shovívavé hodnocení v podobě dvou hvězdiček. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Prvoplánový jako-že doják, který ale prošumí, že člověk půl hodiny po skončení ani neví o čem to bylo a kdo v tom hrál. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama