Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinka dánské akční komedie Laura, která propadla hráčské vášni, se setkává s bývalým boxerem, jenž si nyní vydělává na živobytí vymáháním dluhů. Příběh o víře, přátelství, nových začátcích a druhých životních šancích. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Asi to měla být legrace. Ale je to spíš rozpačité. Potkají se dva lúzři, oby tak nějak bez naděje na zlepšení. No a z toho všeho nakonec není nic moc. 60% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Trochu mě dánská produkce zklamala. Sám za sebe bych řekl, že charaktery jednotlivých postav byly maximálně nevýrazné, kromě Kima Bodnia alias Clause, ten jediný hrál svou roli... A další věc, která mě opravdu mrzí, je scénář. Téma vymahačů mám sice rád, ale zde bylo dosti potlačeno, jelikož se stále míchalo ,,s milostným" vztahem a neustálé prohrávání a znovu hledání peněz, mě vážně nudilo... ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vymahači jsou spíše zklamáním, byť ne prohrou na celé čáře. Od tvůrců crazy černohumorných komedií V Číně jedí psy bych očekával buď snímek stejného ražení či něco zcela jiného. Nakonec zůstali tak na půl cesty. Ona je gamblerka, notorická lhářka a nespoutaná osobnost. On je vymahač, který má svůj sen o lepší budoucnosti a díky trenérské nabídce stojí na prahu druhé životní šance. Je to vážný takřka komorní příběh o dvou sbližujících se lidech v nelehké finanční, potažmo životní situaci. Tato poloha filmu docela funguje a to především díky skvělému Kimu Bodniovi. Jenže do toho jsou násilně bez ladu a skladu vráženy krátké scénky jak vypadlé z předešlých Olsenových projektů. S tím rozdílem, že zde až na vyjímky nejsou moc vtipné. Dohromady to nefunguje ani trochu a navíc nikterak dobrému scénáři dojde dech daleko před cílovou páskou a tak se to ke konci sune hodně rozpačitě. Naprostý průměr, který zajímavým námětem mohl mít navíc kdyby se tvůrci dokázali rozhodnout čím Vymahače vlastně chtějí mít. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama