Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily se stará o děti své sestry, která má problémy s drogami. Dělá to proto, aby malého J. T. a Alannu nemuseli adoptovat cizí lidé. Když úřady chtějí bezcitně zasáhnout, Emily sbalí děti a vydají se na cestu. Šťastně skončí v městečku Betlehem. Než je policie objeví, potřebuje Emily skutečný zázrak, aby rodinu udržela pohromadě. Na scénu prichází anděl strážný a zrežíruje setkání Emily se sympatickým místním policistou. Díky němu zažijí všichni nezapomenutelné Vánoce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoduchý kýčovitý film, který tvrdí, že nic není nemožné a vše se dá omluvit jednoduchým odpuštěním. Solidní vánoční atmosféru zde ubíjí pocit, že tohle jsme už několikrát viděli. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem hledal dlouho a doufám, že je to ten, co mám na mysli. Nevím to 100 %. Kdysi ho davali bud na CT nebo Nove kolem Vanoc. Bylo to o tom, že nějaká žena s dětmi utíká z města jinam a tam se ubytuje ve velkem prázdném domě a sousedkam rekne, že je majitelkou a že se vratila asi ze sveta. Na tu zenu je vyhlaseno celostatni patrani a ona se v tom meste zamiluje do jednoho tusim policajta. Pak je tam scena, kdy jim faxem na stanici prijde fotka te hledane zeny, ale je tam zaber jak se ta fotka polije kafem a ta fotka se pak myslim vyhodi. ()

Raevan 

všechny recenze uživatele

Romantický rodinný filmy fakt nejsou moje gusto, ale na tohle jsem se vydržel dívat až do konce.. Lepší než drátem do oka.. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama