Reklama

Reklama

Ulejváci

  • Kanada Slackers (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když všechno selže... podváděj. Dave, Sam a Jeff procházejí studiem hladce, bez práce a námahy díky lhaní, podvádění a opisování. Naneštěstí je jednoho dne odhalí ambiciózní spolužák Ethan. Vytáhne všechny důkazy a tři kamarádi jsou nahraní. Ethan jim ale velkoryse nabídne obchod - nechá je být, když zařídí, aby se do něj zamilovala atraktivní Angela... S vyšším vzděláním dojde na nová pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Dosť tu zahrala nostalgia na staré časy, keďže tento film som videl keď som bol cieľová, jednoducho zhúlený, poďobaný, nadržaný teenager a fakt sa mi to páčilo, videl som to iks krát a teraz ma to celkom potešilo, ako zhúleného, poďobaného, nadržaného dospelého. Tak trochu prehnane 5*, že ma to vrátilo v čase. ()

Lish84 

všechny recenze uživatele

Zprvu to vypadá na dobrou průměrnou teenagerskou komedii o tom, jak kluci pomocí různých vynalézavých podvůdků prolézají univerzitou. Jenže ukáže se, že o tom zápletka vlastně nebude a začnou se objevovat různé bláznivé momenty - rádoby vtipné a otrocky aplikující prcičkovské gagy. O nic se nesnaží a myslí si, že např. holka masturbující s vibrátorem je vtipné samo o sobě. Není... Nicméně pořád je to tak na dva body a dá se na to s přimhouřením očí dívat. Ale finále už je vrchol trapnosti a snůška všemožných klišé, které pokazí, co se ještě pokazit dá. Prostě ještě větší blbost, než jsem čekal. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Bezmezná snaha o natočení romantické komedie, která by oslovila i -teen publikum je sice evidentní po všech stránkách, nicméně nepatříte-li mezi cílovou skupinu, nebo vyžadujete-li i od takto odlehčeného žánru alespoň trochu inteligence, film vás pravděpodobně bezmezně odpudí. Schéma je zachováno ve standardní podobě, několik slibných vtípků scénář taky obsahuje, ale krom toho je vyprávění značně nestabilní, často se objevují intimní oplzlosti a nevhodná kombinace časově rozdílných záběrů, což bohatě podporuje slaboduchý scénář. Nic naplat, přežít se to dá sice celkem v pohodě, ale pokud si nakonec zrekapituluji průběh a formu, chtěl bych dát *, ale nemůžu, protože jsem se ve výsledku vlastně pobavil na **:o) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dave, Sam a Jeff už dávno vytvořili tajné společenství - a jeho účelem je co nejjednodušším způsobem proplout střední i vysokou školou - za pomoci opisování, podvádění a podobných fíglů. Jednoho dne při zkoušce Dava odhalí Správný Ethan, trošku švihlý mládenec, jenž usiluje o jediné - o krásnou Angelu. Pokud mu Dave a přátelé pomohou Angelu získat, nikomu o jejich podvádění neřekne - problém ale je, že se sám Dave do Angely zamiluje, a nechce ji nechat na pospas úchylnému skrčkovi ... Ač film není nikterak intelektuálně zaměřený, já se docela dobře bavil. Hlavní podíl na tom má Devon Sawa, kterého tak nějak můžu, stejně tak i krásná Jamie King a koneckonců i výborný Jason Schwartzman. Scénář není nijak originální, ale kdo by netoužil po takto pohodových studentských letech, že ano. Sice konec (scéna u závěrečné zkoušky) byl už hodně přehnaný, ale vyskakování ignorovaného učitele i tuto scénu zachránilo. .. ()

kwoky odpad!

všechny recenze uživatele

48% ?! Za co? Podle me ma tenhle film veskere rysy odpadu. Nechutne, nevtipne, preslazeny zaver (ze spatnaka se za minutu stane hodny hosik a pak i z jeho kamosu WTF!), dej veskery zadny a nebyla tam jedina postava s kterou bych sympatizoval. Dokonce i Angela mi prisla krajne odpudiva (ne herecka, ale ta postava). Cameron Diaz pak v miniroli (cca 5s) ukazala, co umi nejlip :) Mizerna hodnoceni davam vyjimecne. Zde jsem se nerozmyslel ani minutu. A to mam zanr teen-komedie hodne rad. Jednim slovem NUDA! Hlasuji pro zvoleni tohoto filmu za NEJHORSI film vsech dob :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Původní název filmu byl Undergrands, ale název byl změněn, aby nedošlo k záměně z animovanou sérií MTV Undergrads (od r. 2001). (Terva)

Reklama

Reklama