Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Dobře, je to stupidní až na půdu, ale koho to zajímá, když vnady Christiny Applegate a Cameron Diaz v určitých scénách fungují :) Ne vážně, puberťák už nejsem, takže nehodnotím tělo, ale film - a ten je příšernej. A až budu předjíždět nějaký auto (jako ten motorkář), ve kterém sedí dvě třičtvrtě nahý holky, dupnu na plnej plyn :-) ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Oh my God, oh that was so sweet, the sweetest CRAP! Už dlouho mě stupidita a neuvěřitelná trapnost tak neštvala jako u tohoto ubohého pokusu o romantickou komedii. Kdyby to byla čistě jen parodie na vylízanost naivních holčiček, tak by to ještě šlo (jisté náznaky by tu byly - např. sen), ale to bohužel nebyl hlavní záměr této příšernosti, kterou bych nedoporučil ani svému nepříteli. Naprosto idiotský scénář, zoufalá nevtipnost mnohdy nahrazovaná nechutností nebo nesmyslem, o "hercích" se snad nebudu ani zmiňovat. Hlavně že natáčení bylo veselé, jak je vidno v závěru - všichni se náramně bavili, zatancovali si, při tom vymýšleli asi i příběh, aby se neřeklo, a občas někdo vykřikl: "this'll be fun! Hahaha." a bylo to tam. Pak se rozdalo pár miliónů a i přes otřesné kritiky na to šlo nemálo příznivců jediného jména s iniciály C.D. + ti (spíš ty), pro které je Prostě sexy prostě určen. A přitom jediné, na co se dalo dívat, avšak s vypnutým zvukem, byly právě ty vrtící se holčičky (hlavně Selma). Ale Cameron si u mě tímhle beztak dost pohoršila. Stydím se, že nakonec přeháním a dávám jednu prašivou a potrhanou hvězdu s posledním cípem směřujícím do odpadu, kam bych tuhle opovážlivost nejradši hodil. ()

Reklama

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Já jenom doufám, že se jistá část divácké obce teenegerovských fekálně-stupidních komedií co nejdříve přejí a filmy podobného ražení skončí v propadlišti dějin. Já proti pitomostem vůbec nic nemám. Problém je ale v tom, že filmy jako Bulšit nebo právě Prostě sexy jsou tak špatné, že se už člověk nemůže bavit ani na účet jejich tvůrců. Vidět to v kině, asi bych utekl. A na závěr - má tak dobrá herečka jako Cameron Diaz zapotřebí ukazovat se v takových shitech? Odpověď - zřejmě ano, za ty prachy... ()

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Devadesát minut, během kterých budete patnáct minut koukat na titulky, patnáct minut poslouchat neuvěřitelně laciné a rádoby vtipné písničky a hodinu si říkat, že ten zbytek "filmu", je jěště zoufalejší. A Cameron Diaz je opravdu otřesná a sexy ani náhodou. Holt, někdo asi nebyl dostatečně soudný, když vymýšlel český, potažmo slovenský, název... [leden 2006] ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem romantickou komedii, ale dostanu pouze romantickou....nic jen romantický snímek. Jediná scéna, která mi zvedla koutky úst je ta když se C. Diaz a C. Applegate vkradou na svatbu, následně zjistí co zjistí a Christina A. řekne "Tohle není Barmicva?" odpověď: "My tady ve čtvrti ani žádné židy nemáme". Vim, že je to slabota, ale prostě sem se toomu řezal, tudíž tu jednu hvězdu si to získalo, jo a neni k zahození scéna filmových remaeků 8) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Všechny tři hlavní představitelky pomohly napsat písničku "The Penis Song", avšak scéna, kde ji zpívají, byla v USA vystřižena z konečné verze filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama