Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má deset minut na to, aby změnil minulost, jinak se jeho budoucnost stane historií.
Profesor Stuart Conway, nespokojený zaměstnanec mamutí výzkumné společnosti, přijde o financování svého výzkumu. Naplánuje proto bankovní loupež, při níž hodlá použít svůj nejnovější vynález - stroj času, který umožní uživateli vrátit se o deset minut zpět do minulosti. Jeho zaměstnavatel však něco tuší, a tak si najme tajného detektiva Sarah Tanner. Loupež probíhá přesně podle plánu do té doby, než Stuart narazí na partu nelítostných zlodějů, kteří se rozhodli banku vyloupit v ten samý den. Nastává chaos a přístroj se dostane do rukou zlodějů. Vše navíc komplikuje Sarah, která je profesorovi v patách. Oba se ocitají tváří v tvář nezvratnému osudu ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Author 

všechny recenze uživatele

Po celkem pěknym začátku sem čekal trochu víc, bohužel jak se na scéně objevili lupiči, začalo to trochu váznout. Jednání všech bylo naprosto nepochopitelný, a od útěku z banky to začalo dost nudit. Efekty ale nebyly na špatný úrovni, proto za ně, Seana Astina a hodinky Diesel (fakt povedený product placement) dvě hvězdy. Z námětu šlo určitě s trochou námahy vydolovat víc... ()

themic 

všechny recenze uživatele

Dle mého hodně slabé, nelíbilo se mi zpracování, až moc to pokulhává!.. Kamera byla roztěkaná a nebylo moc příjemné koukání na to... Sice nápad filmu byl dobrý, ale chtělo by to více práce na tom udělat..! Obsazení nebylo nikterak úžasné, prostě chyba!! Myslel jsem, že když tam bude hrát Sean Astin, tak by to mohlo být aspoň krapet na úrovni, že nebylo..! ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Trošku "ochotnické" cvičení na efekt, se všemi těmi zpomalovačkami, zrychlovačkami, nálety a otočkami, které stejně jen bezúčelně natahovaly. Dějově také docela slabota, kdy se základní nápad "vracení v čase" skoro nevyužíval - aby pak v závěru (předvídatelně) bylo provedeno něco, o čem se opakovaně tvrdilo, že provést nelze. K celkové matnosti a nevtahujícnosti přispěla ještě nevhodná nedramatická hudba. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy napad o cestovani v čase nedokazali scenaristi previest do bezchybneho produktu. Miestami je to az prílis prekombinovane a nie vsetky zvraty funguju. Takze sa striedaju chvile kedy vas autori bavia s tymi, kedy sa bavite na ich ucet. Ale aspon sa ani na chvilu nenudite a vdaka zvedavosti ako sa to skonci nie je problem film dopozerat. Nastastie film slusne podrzali niektri herci. Neskutocne zabavny lupič Vinnie Jones a nadherna policajtka Ivana Milicevic, ktoru mam rad uz dlhsi cas. Sean Astin je ako hlavny hrdina tentokrat celkom znesitelny, ale keby ho hral niekto sympatickejsi, tak by som bol radsej. Technicka stranka tiez nie je zla a prestrelky su natocene dobre. Celkovo sa jedna o originalnu jednohubku na jedno pozretie, pretoze akonahle poznate vsetky zvraty, tak neexistuje dovod si ju pozriet znova. 5/10. ()

MaideN-SK 

všechny recenze uživatele

Námet a Scenár: námet dobrý, takže základ by sme mali. Žiaľ nudný scenár a tuctové spracovanie s ANI JEDNÝM nečakaným zvratom to dosť pokazil. Herci: Seana Astina síce nepoznám ale nič moc to nebolo. Hoci bol hlavný hrdina, už na začiatku som chcel aby ho zastrelili a nemusel som ho viac počúvať. Nestalo sa tak. Ostatní herci neboli nijak výrazní, skrátka priemer na priemerný film. Réžia, kamera, spracovanie: HUMUS. Spomalená kamera a donekonečna sa opakujúci dej mi nielen pripomenuli Next s Mikulášom Klietkom, navyše mi celý film strašne sprotivili. Scény trápne a hlavne neinteligentné. V každej scéne kde sa strieľa, stoja oproti sebe ľudia vzdialení maximálne 2 metre, vykalia do seba niekľoko zásobníkov a samozrejme - nikto nieje ranený (až na konci keď už režisér uznal že na tonu nábojov by už mal aj niekto umrieť, ale to nevadí lebo aj tak sa vrátime v čase, všakže). Mám dojem že pán Eyssen je buď po lobotómii (na ktorej bol v rámci množstevnej zľavy spolu so scenáristom), alebo fakt potrebuje prachy. Hoci sa film volá 10 minút života, mne ukradol 90. Niečo mi však hovorí, že ja ich späť nedostanem... :-( ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama