Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zimy v Argentině jsou vzdálené představám všech turistů koupajících se u moře. A pro někoho nejen zimy. Dospívající mladík má vlastně vše - kompletní rodinu, v podstatě žádné velké problémy, ale je to samotář. Sám neví proč, ale snaží se najít odpověď, snaží se pochopit sám sebe, třeba i díky svým nemnoha, ale stejně podivným kamarádům. Nostalgický snímek o uvědomování si sebe sama a hledání cesty pro svůj život, na pozadí nostalgického prostředí Argentiny po sezóně. (honajz)

(více)

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele

Film, který se snažil být artový, a na to doplácí. Být to jen trochu živější, uvěřitelnější, s většími celky, a ne jen samými polodetaily, šlo by o příjemný snímek. Námět není špatný - středoškolák se splínem na duši, z normální rodiny a zkoušející s malou kapelou, nechodí do školy, raději se toulá u moře. Jednoho dne začne na základě jednoho telefonátu hledat svého staršího bratra, který se na jednom místě dlouho nezdrží, a tak nikdo netuší, kde zrovna je. Přitom ale mladík objeví nejen sebe samotného jak ve vzpomínkách na minulost (žádné retrospektivy, jen sem tam v dialozích), tak ve zvláštním vztahu, který naváže v Mar del Plata. Nostalgická nálada konce sezóny u moře, určité vykořeněnosti a pocitu nepatřičnosti k většinové společnosti jsou hlavními tématy snímku. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Pokaždý se snažím zavrtat do pocitů a myšlenek hlavních hrdinů a tady jsem měla dojem, že se dívám na jedno nemastný, neslaný, studený o ničem. ()

Reklama

Reklama