Reklama

Reklama

Dil Ka Rishta

  • Indie दिल का रिश्ता (více)

Obsahy(1)

Jai leží svět k nohám - vypadá úžasně, je dobře zajištěn a má srdce ze zlata. Jen jeho láska Tia pro něho zůstáva nedosažitelným cílem, její srdce je již zadané. Když se Tia vdá, zhroutí se mu celý svět. Ze smutku a zoufalství začne pít a způsobí autonehodu, kvůli které přijde Tiin manžel o život. Ona sama vyvázne s těžkými zraněními a amnesií. Její život se rozpadl na 1000 malých střepů. Jai se rozhodne se o ni postarat a pomoct ji se zotavit - i přesto,že si jednoho dne na svou minulost vzpomene. (Babetka112)

(více)

Recenze (6)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je průšvih, když se v romantickém filmu sejde smečka výrazně nesympatických charakterů. O cenu nejprotivnější postavy zde soupeří hysterická kráska, stalker-násilník, vyděračský otec, uboze trapný vtipálek a tchýňomatka s vražednými pohledy, které umí dokreslit svištivým zvukem světelného meče z Hvězdných válek. _____ U mě je to nerozhodně mezi tchýňomatkou, která najednou na všechno zapomene a vnucuje dceři někoho, koho nesnášela a zdánlivě hodným tatínkem, který ale nejdřív seřve truchlící, že jsou pobouřeni ze smrti svého milovaného a pak ještě seřve dívku, že se nechce vdávat po donucení. Romantický hrdina, který se chová jako stalker a ještě na svou lásku napřahuje ruku, je ale taky pěkné kvítko z čertovy zahrádky. ____ Pokud k tomu připočtete šílenou diagnózu a způsob léčení ztráty paměti, je tenhle film jednoznačnou ztrátou času. Působil na mě dojmem vykopávky někdy z osmdesátých let. /// /Můj zde ohodnocený film č. 6 200 - to je zase haluz! //// ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se sice nechala unést nádhernými záběry Aish Rai a většinou klipů, která jsou ostatně nádherné pořád, úžasně romantické a cele půvabné... ale zapomněla jsem, že všechno ostatní je téměř nesnesitelné. Scénář připomíná při zamhouření oka dva filmy v jednom a dramatičnost je budována s takovým důrazem na drama takřka při každém střihu, že to až hraničí s parodií. Tento film bych rozhodně nedoporučila začátečníkům. Slouží ideálně jen pro dokumentaci vývoje oslňující krásy Aishwaryi a jejího tanečního umění. Samotný soundtrack už není tolik nadoblačný. Ale ze zpětného hlediska je zajímavé její párování s Arjunem Rampalem a její mateřská role... Ve stejném roce si zahrála také mamičku, ale už odrostlejšího dítěte v Kuch Naa Kaho. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Toto by som nazvala "typická bollywoodska romanca". Možno trošku prekombinovaná, ale mňa už tak ľahko niečo neprekvapí a musím povedať, že v konečnom dôsledku sa mi takáto ortodoxná klasika vlastne páči. Piesne sú nádherné, možno trošku viac farebných sárií mi tam chýbalo, ale Aishwariya bola očarujúca a je zaujímavé vidieť Arjuna vo vyslovene romantickej a nič iné len romantickej úlohe, ešte som nevidela všetky jeho filmy, možno je takých viac. Už sa teším. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Dobrý návod pro ty, kteří si umanou, že přesně tuhle ženu chtějí a ne pro ně znamená jen další výzvu. Ne ignorujte a pořád ženu pronásledujte a předvádějte kolik máte peněz. Pokud je nemáte, tak tento bod přeskočte. Poté se musíte hodně často opíjet a jezdit po městě autem. Kdo ví, třeba právě „natrefíte“ na svoji lásku, která si mezitím zcela drze a bez vašeho souhlasu pořídila manžela a dítě, ale i to není neřešitelná situace. Samozřejmě musíte i něco obětovat, třeba někoho ze svých nejlepších přátel. A kdybyste náhodou po tom všem dostali morální kocovinu, tak nebojte, vaši blízcí vás podrží i za cenu citového vydírání a nátlaku na druhé. Po této stránce je to vskutku sbírka charakterového hnusu. I když uznávám, že hlavní hrdina (Arjun Rampal) svého chování vskutku upřímně litoval a vzniklé situace nezneužíval, tak si mě opravdu na svou stranu nezískal. Nutno poznamenat, že nebyl sám. Také mi vrtá hlavou, že nikdo neřešil vzniklou situaci, třeba policie. Buďto autor opomenul, či mu to přišlo zbytečné, neb v Indii mají bohatí (a to zcela všem na očích) zcela jiné možnosti než ti bez peněz, či s nízkou kastou. Jediné, co to vytahovalo z bahna byl styl „klasického Bollywoodu“, krásná A. R. B. a nádherný hudební doprovod. Tancování s miminkem bylo na mě sice už moc infantilní a přeslazené, což ale hudbu samotnou vůbec nesnižuje. Skladba ze školního představení a ta z večírku byly oslavou indické filmové hudby i co se týče vizuálu a tanců. Nebál bych se ani čtyř hvězd, ale za to provedení a mizerné postavy dát více než tři nemohu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama