Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žila byla dvě k nerozeznání podobná dvojčata - Ramu a Vishu. I když jim bylo přes dvacet, stále se oblékali stejně a jedině jejich vlastní otec dokázal rozeznat, který je který. Vishu jednoho dne na letišti pomůže indické rodince z Madrasu, která se dostala do problémů na imigračním a rychle se s nimi zpřátelil. A nejvíc s krásnou Madhu. Protože sympatie byly vzájemné, zdálo se, že svatbě nic nestojí v cestě. Pak ale, k překvapení všech, otec dvojčat zavzpomínal na svůj vlastní osud (protože i on sám je z dvojčat) a rozhodl se, že jeho synové si vezmou jedině a pouze dvojčata. Akční babička to však nenechá jen tak - zpunktuje celou rodinu včetně vnučky, aby prostě lhali a hráli, že mají také dvojčata. Každá lež má ale krátké nohy. (bolly.cz)

(více)

Recenze (3)

Remini 

všechny recenze uživatele

Shankar už v prvých filmoch ukázal, akú má záľubu v CGI. Na to, že bol film nakrútený pred 13 rokmi mal dosť dobré špeciálne efekty. Samotný príbeh bol pritiahnutý za vlasy, ale veľmi zábavný. Potreboval by trochu skrátiť. Bol príliš dlhý a zbytočne moralizoval. Kebyže si mám pozrieť len 20 minút z filmu, tak by som rozhodne zvolila hudobné klipy Poovukkul, Anbea a Nityasree Mahadevan. A T-Rexa na konci :D ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem skutečný originál. Směs Trávníkáře, Skandálního odhalení, Dvojčat, několika dílů různých telenovel... Mám dojem, že jsem to viděla dokonce i v dabingu, patrně z tamilštiny do hindštiny. Takže proč tak vysoké hodnocení? Samozřejmě za výtečnou Aish v hudebních klipech, kvůli kterým štáb procestoval polovinu známého světa. A vzhledem k tomu, že ty klipy tvoří dobrou polovinu stopáže, je to ideální. Miluju tradiční Toba Toba, ale čelist mi pravidelně klesá při Dharti Se Ambar Se - Velká čínská zeď, Eiffelovka, Empire State Building, Taj Mahal, Džoserova pyramida, Koloseum v Římě, Šikmá věž v Pise a pořád nekončíme... možná přijde i Sindibád a jeho kostlivci. Kde se tu vzal tyranosaurus Rex? Však Jeans byly ve své době nejnákladnějším a nejúspěšnějším tamilským filmem. A ačkoli byly Jeans zároveň pro Aishwayru teprve třetím filmem, není bez zajímavosti, že jedním z jejích současných hitů letošního roku je Enthiran, film, ve kterém se po dlouhých 12ti letech setkala znovu s režisérem S. Shankarem. Byl to pro ní návrat i k tamilštině, jazyku, ve kterém debutovala ve filmu Iruvar, pokračovala s ním v Jeans, Kandukondain Kandukondain a po dlouhé pauze navázala na tuto tradici opět až v letošních Raavanan a Enthiran. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Původně byla píseň "Anbe Anbe" nahrána s menším počtem bicích, ale po té, co ji skladatel A. R. Rahman odevzdal režsérovi S. Shankarovi, změnil názor a upravil "Anbe Anbe" do současné podoby. (NinadeL)
  • Raju Sundaram, který hraje bratra Aishwaryi Rai, je také tanečním choreografem filmu. (NinadeL)
  • V Jeans je více minut speciálních efektů, než například v Jurském parku (1993). Z tohoto důvodu byl film na čas zaznamenán v Guinness Book of World Records. (NinadeL)

Reklama

Reklama