Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raj přiletěl z Ameriky na svatbu své sestřenice. Samozřejmě neunikne snahám svého strýce o to, aby se konečně oženil a tak navštěvuje jednu případnou nevěstu za druhou. Aby se dostálo přísným indickým společenským pravidlům, garde mu dělá strýcova zaměstnankyně a kamádka Namrata. Asi je celkem jasné, jak to dopadne, vše má ale malý háček - Namratu opustil před sedmi lety její manžel. Teď, když to vypadá, že konečně našla pravou lásku a dokonalého otce pro svého syna, nastávají komplikace. (bolly.cz)

(více)

Recenze (5)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak v tomto filme sa Abhishek zaskvel, rola mu sadla a hral naozaj okúzlujúco a Aishwarya tiež, aj keď chvíľami spadá do pózy "som nádherná a to stačí", ale o ďaľší okamih to úplne poprie. Príbeh je celkovo predvídateľný, niečo také som očakávala od prvých okamihov, ale pozitívny zážitok z filmu to neskazilo. Akurát Aishwaryiin preslov o náhľade spoločnosti na ženy, v závere, bol trošku mimo misu, mohol byť podaný trošku jemnejšie, takto mi to prišlo akoby som nechtiac prepla program niekam kde sa vysiela prenos zo zjazdu strany bojujúcej za práva žien v Indii. Ale verím, že v Indii to môže mať pozitívny dopad :-). Im dvom to spolu naozaj veľmi pasuje ako na plátne tak aj v realite. Takže zase trochu klasickej očarujúcej, spievanej a tancovanej Indie. Sabash... ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zklamání z úvodu, že vidím další zaměnitelný indický film o dohazování, se vytratilo s pokračujícím příběhem. Místo infantilní zábavy najednou vypuklo drama a to dokonce obstojně zahrané. Zejména Abishek Bachchan se tentokrát vytáhl a zamilovaného muže, který si je jistý svojí volbou, zahrál suverénně. Akorát ve scéně, kdy spolu s Aishwaryaou padají po rozbahněném srázu, se v některých momentech neubránil úsměvu. I když měl vypadat vyděšeně, tak nedokázal zastřít, že ho natáčení na bahnité skluzavce bavilo. Konec sice není žádné překvapení, ale zahřeje. Manžel psychopat mu dodá trochu koření. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Dát si jednou za čas klasický Bollywood nezaškodí. Zejména, když se vydaří. A tady je všechno jak má být. Velká lovestory, kočkování dokazující pravdu o tom, co se škádlívá, lehce infantilní humor, naivita v dialozích i situacích, všechno barevné, pestré až zrak přechází, spousta přehrávání, spousta tanečků a písniček. Prostě klasika. Jenže to všechno v závěru nečekaně získává docela vážný podtón odhalující, že za vším tím tancováním a usmíváním se mohou skrývat skutečná a neveselá drama, zejména pro ženy a jejich postavení ve společnosti. Budoucí manželé Bachchanovi si v hlavních rolích dokonale sedli i když občas na můj vkus přehrávají až příliš. Ale co, je to Bollywood a k tomu to patří. Já si ty tři hodiny užil a tentokrát utekly jako voda, což se mi u indických filmů nestává tak často. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Rohan Sippy podruhé sezdal dohromady Aish a Abhiho a dal jim příležitost zaskvít se v kontroverzní rodinné romanci. Kontroverzní na indické poměry - nikoli na české, kde manželské rozluky a svobodná mateřství nevnímáme nijak zásadně palčivě. Kuch Naa Kaho jsou tři hodiny zasypané mnoha květy a provoněné mnoha vůněmi a odstíny lásky. Lásky mezi příbuznými, lásky mateřské, lásky přátelské a konečně lásky milenecké. Abhi hraje nezávislého INRIho Raje, který svým postojem dráždí svobodnou matku Namatru. Čekají je přirozeně mnohé proměny jejich vztahu od klasického oblouku "co se škádlívá" přes zásadní otázky kolem rodičovského vlivu na malého Adiho až po plánování vlastní svatby, která ale nemusí přijít na řadu bez zásadních překážek... Aish je bohyní krásy a v každém záběru umě rozdává tu nádheru společně s humorem a výtečným herectvím. Když tančí, tráva je zelenější a nebe modřejší. Abhi je na tom o něco hůře, přeci jenom se stal hercem později a dohnal svou pozdější patrnerku i v civilním životě až ve trojici jejich splečných filmů v roce 2006. Zatím se ukázal jako skvělý parťák a milenec, nicméně úvodní floutek mu tolik nevyšel... Dnes ale víme, že jeho vývoj stál za to a ještě určitě mnohé zajímavé role divákům přinese. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama