Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colleen se rozhodne rozejít s přítelem Dickem, neúspěšným soukromým detektivem a podvodníkem, který má víc špatných vlastností, než je snesitelné. Bohužel zbraň, kterou ho chtěla postrašit, spustila a jí se podařilo ho omylem zabít. Ušetřila tím práci nájemnému vrahu Danielovi, který dosud nikoho nezabil a raději by byl zpěvákem. Daniel se do Colleen zamiluje, a přestože přeskočivší jiskra je vzájemná, stojí v cestě jejich společnému štěstí několik překážek. Dickova mrtvola a klasický problém, kam s ní, Danielova bývalá přítelkyně a také dva policajti, kteří něco tuší a nepříjemně čmuchají kolem. (TV Nova)

(více)

Recenze (13)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Co bych pro Tebe neudělala... :-) No tak u týhle béčkový píčoviny jsem se taky chvílema dusil smíchy, nevím jestli mě víc mordovali supervtipný hlášky, nebo prostej fakt - díra v kytaře.. to mě pronásleduje doteďkonc, páč se to celý situuje pořád dokola kolem jedný turboobjetavý blbky, která díky svý tuposti velmi něžně dusí diváka smichem :-) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Coleen Gibsonová (Sarah Jessica Parker) nešťastnou náhodou zabije svého přítele, soukromého detektiva, Dicka (Johnny Knoxville). Nutno podotknout, že jí jednak k tomu dal pořádný důvod (chtěl ji opustit) a jednak jí nabil zbraň, o které myslela, že je prázdná. Vražda každopádně nevyvede Coleen nijak z míry, zvlášť když potká šarmantního muže Daniela (Harry Connick Jr.), kterému její odvaha imponuje. Už jí ale neřekne, že je součástí irské mafie, a jeho úkolem bylo právě Dicka zabít - což on, díky svému měkkému srdci, nezvládl. A kolotoč se rozjíždí ... Ano, je to ptákovina. Hrozná ptákovina. Ale hrozně milá ptákovina. Pokud Vám nevadí, že film postrádá jakoukoliv logiku, a celá zápletka s pár mrtvolama, totálně tupými policisty je zde jen jako podkres milostného románku, tak se budete docela bavit. Párkrát jsem se i docela zasmál (např. Coleeniny jednobarevné obrazy). Musel jsem se ale hodně snažit, abych dokázal Sarah Jessicu Parker oddělit od hlavní hrdinky Sexu ve městě (tam je docela inteligentní, ale tady je "blbá" jako štoudev - typická blondýnka ze vtipů o blondýnkách), ale herečka je dobrá a hezky se na ní dívá. Škoda, že tvůrci nedali větší prostor Johnnymu Knoxvillovi ... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sarah Jessica Parker patří mezi početnou skupinu hereček, které se ze sebe snaží setřást televizní (leč veleúspěšnou) slávu a oslnit na poli filmovém. Každý soudný divák ovšem ví, že jí to bude ještě dlouho (zda-li vůbec někdy) trvat!! Sic má nesporný komediální talent, tady narazila kosa na kámen a bohužel to nevyšlo jako v řadě dalších odstrašujících případů (Lemra líná). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama