Reklama

Reklama

Demonlover

Trailer 2

Obsahy(1)

Francouzský režisér Olivier Assayas opustil svá oblíbená psychologická dramata a natočil kontroverzní politický film o korporacích, hardcore internetových stránkách a o japonských Anime. Henri-Pierre Volf si najímá Dianu de Monx, aby pro něj zajistila nákup akcií firmy TokyoAnime, která vyvíjí 3D Anime pornofilmy. Její předchůdkyně totiž byla unesena, a tak z obchodu sešlo. Diana zároveň pracuje i pro konkurenční společnost, což velmi záhy odhalí její asistentka Elise. Do obchodu se navíc zamíchá americká firma, jejíž cíle jsou morálně sporné. Chladný thriller plný nečekaných zvratů se stále dokola točí v prostředí produkce Anime filmů a ukazuje to nejhorší z mentality francouzských a japonských byznysmanů. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (43)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je to úplná blbost, ovšem to, že jsem snímek zvědavě dokoukal do konce, svědčí zase na druhou stranu o určitých jeho kvalitách. Myslím, že řemeslně je to slušně udělané, ale v ději, pokud se to dějem dá nazvat, jsem se tvrdě ztrácel. Na to jsme u mnoha režisérů zvyklí, od začátku ovšem víme, že to je záměr. Tady si nejsem jistý, jestli to tak mělo nebo nemělo být. Zpočátku nudný film o ambiciózní sekretářce se mění v thriller, pak chvíle špionáže, sexuální podivnosti, gangsteři...no jsem z toho úplně jelen. A ten závěr úplně mimo...50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Docela zvláštní snímek, který se představil i v Cannes, mi přinesl nesmírně půvabnou Connie Nielsen, která je reálně i virtuálně k sežrání. Horší je to s uchopením celé téhle podivné látky, která je úmyslně chladná a asi nebude úplně zahanbující, když leckomu některé pasáže nedocvaknou. Navíc je i zbytečně dlouhá. Mírně nestravitelné balení tak prostě nutí dát maximálně tři hvězdy, možná je to křivda, ale kdybych dal víc, tak lžu sám sobě. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takhle utahaný film, který bych dokoukal na jeden zátah od začátku do konce. Film se snaží šokovat a trápit podobně jako kdysi 8mm a stejně tak se snaží diváka vtáhnout do podivného děje na mezi snem a realitou, jako klasiky od Lynche, ale ani jedna rovina se nedaří. Film má svou zvláštní atmosféru, která občas dokáže zaujmout, ale nedokáže pořádně odvyprávět příběh ani cokoliv sdělit a už vůbec neví, čím chce být. Pocitově mi to přišlo jako minimálně 3 hodiny a 2* jsou za občasné náznaky něčeho zajímavého. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Sugestivní jízda a trochu i dokument o tom jak hraní s ohněm muže skončit vaším popálením. Lehce mě připomínající 8 mm(jako by snaha na varování před stejným tématem). Hlavní herečka až moc chladná a postava nesympatická. Vše se točící okolo animovaného a hraného porna. Chvílemi k zasmání, ale častějí přehnané a příliš domyšlené. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

To si takhle Olí jednou řekl, že když napíše řádně mudrlantský scénář, který se nějak vyjádří k něčemu aktuálnímu a řádně se to odprezentuje, bude ta šroubovaná blbina možná i mudrlanty slušně přijata. A von bude za umělce. A taky to musí být jakožethriller, aby do kina dostal i jiný blby než mudrlanty. - Což o to, ta trochu přepálená (svou pestrostí) forma vyprávění mi docela seděla. Jenže mi film zabila až zhovadilá snaha ,,překvapovat" nenadálými odhaleními a ,,šokantním" závěrem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama