Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potkala ho na svatbě své starší, možná krásnější, rozhodně však protežovanější sestry. Ona „ošklivé kačátko“ bez špetky sebevědomí a zvláštních ambicí, on stárnoucí, kdysi renomovaný fotograf, který si dnes na živobytí vydělává příležitostnými kšeftíky. Díky jeho poněkud drsné škole se z ní stala sebevědomá mladá žena, která v jeho ateliéru našla sama sebe. A pokud snad jejich vášnivá láska byla omylem, byl to ten nejkrásnější omyl jejich života... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný a přiblblý film o ... naprosto ničem. Jiskření mezi hlavními postavami prostě neexistuje, to už větší chemie fungovala mezi Obermeierovou a Brabcem v Majoru Zemanovi. Konec je nechtěně směšný. /21.7. 2010/ ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný film. Téma omšelé a herečka SARAH POLLEY má tak ošklivý chrup, že se musím divit, jak se s takovou dršťkou vůbec dostala k filmu. Její výkon rozhodně nebyl tak vynikající, aby zakryl tento nedostatek, který zvláště u ženy by měl být ve filmu zřetele hodný. Musí vás nutně napadnout otázka " komu rozhodila nožky ?" ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama